Nevi
0
Nieuws

Blijf je ook online ontwikkelen bij Nevi

Nieuws 4 minuten 15 oktober 2020

Doorleren en je vanuit huis blijven ontwikkelen? Daarvoor biedt Nevi een scala aan mogelijkheden. We zetten ze graag voor je op een rij.

Ook in deze tijden zijn wij er voor inkoopprofessionals, omdat wij het belangrijk vinden dat inkoopprofessionals zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom blijven onze opleidingen, trainingen én examens doorgaan, ook online. Uiteraard nemen ook wij de nodige maatregelen om jouw gezondheid, die van mede cursisten en van onze medewerkers te waarborgen.

Wil je je liever vanuit huis blijven ontwikkelen? Ook dat kan! Buiten onze corona-maatregelen biedt Nevi een scala aan online mogelijkheden. We zetten ze graag voor je op een rij.

E-learning met online masterclasses

In samenwerking met onze kennispartner Procurement Academy bieden we 11 e-learnings aan die je kunt volgen op een moment dat het jou het beste past. Met onderwerpen als inkoop, onderhandelen en contractmanagement. En nu tegen een extra aantrekkelijk tarief. Bekijk het aanbod.

Online trainingen

Een selectie van onze vertrouwde Nevi-trainingen door expert-trainers gaan door, maar dan via een virtual classroom. Op dit moment zijn de volgende online trainingen gepland:

Nevi Webinars en Meetups

Nevi organiseert regelmatig webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics, check de agenda voor het aanbod.
Weinig tijd en toch een stevige kennisboost? Dan zijn de Nevi Meetups wat voor jou: een mini-webinar van 1 uur van een vooraanstaande spreker over een concreet onderwerp. In een kleine groep van max. 20 personen, dus lekker interactief. En bovendien gratis! Bekijk de actuele geplande Nevi Meetups en schrijf je snel in. Vol = vol.
De afgelopen maanden heeft Nevi een aantal interessante webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics georganiseerd. Heb je er een gemist? Geen nood. Een aantal webinars is nu on demand beschikbaar

Nevi Kennislab

Of je nu op kantoor of thuis bent: Het Nevi Kennislab heb je altijd bij de hand. Je vindt er vakkennis, begrippen, artikelen uit Deal!, onderzoeken, Nevi Talks video’s, handige tools en meer.

Online community

Laat je inspireren en stimuleren door jouw collega's. Deel en ontwikkel jouw kennis, leer van je collega's en creëer samen kennis waarmee jij jezelf én anderen verder helpt. Neem snel een kijkje op onze online community.

Online incompany trainingen

Wil je samen met je collega's of team specifieke uitdagingen in inkoop, contractmanagement of supply management aanpakken? Volg samen een online incompany training en haal de beste vakexperts in huis. 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren