Nevi
0
Opleidingen & trainingen

Incompany trainingen

Behoefte aan een training of ontwikkelprogramma op maat? Een incompany training is specifiek gericht op uw organisatie en situatie. Wij helpen zowel ervaren als onervaren inkopers zich op uiteenlopende vlakken te verbeteren.
 


Wat is een incompany training?

Al onze praktijkgerichte trainingen kunnen op maat worden aangepast en samengevoegd en u bepaalt waar en wanneer de training plaatsvindt. Dit houdt in dat wij de praktijkgerichte incompany training graag verzorgen bij u in-house op kantoor of op een andere locatie, op een datum naar keuze. Een incompany training heeft als voordeel dat u naast het volgen van een praktijkgerichte training, ook bezig bent met teambuilding. Bent u op zoek naar een training rond een (inkoop)thema? Ontdek dan nu wat een incompany training voor uw organisatie kan betekenen.  

De R-CEPt™ methode

Ontwikkelplannen worden te vaak op intuïtie gebaseerd. Onze R-CEPt™ aanpak (Roadmap to Competence Excellence in Procurement) bevat een systematisch stappenplan. Met geavanceerde ontwikkelscans die kennis, vaardigheden én gedrag van medewerkers en het team als geheel in kaart brengen. De scans geven een objectief inzicht in de slagkracht en het potentieel van de gehele procurement-functie. 

Lees meer over deze 5 stappen en onze R-CEPt™ methode

Een stapsgewijze aanpak voor het hele team 

Samen bepalen we de opzet, inhoud, gewenste output en doelstellingen van de maatwerk training. Afhankelijk van de aard en omvang doorlopen we enkele overzichtelijke stappen om tot de beste oplossing te komen.   

  • Stap 1: We nemen algemene aspecten met u door, zoals de specifieke situatie, doelgroep en gewenste resultaten 
  • Stap 2: U ontvangt een uitgebreide offerte met een duidelijke kostenopgave 
  • Stap 3: Wij bereiden de training voor, bijvoorbeeld door gezamenlijke keuze voor ondersteunende activiteiten, trainers en trainingsdata 
  • Stap 4: De trainers ontvangen ter voorbereiding relevante documenten, zoals een beleidsplan en procedures van uw organisatie 
  • Stap 5: De training wordt begeleid met een trainingsmap afgestemd op de onderwerpen uit de training en het niveau van de deelnemers 
  • Stap 6: Regelmatig vinden beoordeling, coaching, evaluaties en afstemming met u als opdrachtgever plaats om zeker te zijn dat de training aansluit bij jullie wensen.

Incompany training

Alle trainingen die Nevi aanbiedt worden ook incompany aangeboden. Dat biedt uw organisatie veel voordelen. Zo leert u niet alleen de laatste tactieken als het gaat om onderhandelen. Maar, u formuleert een organisatiebrede filosofie op onderhandelen, als team. Bovendien bouwt u aan het team én bespaart u op reiskosten en tijd.

Training op maat in een vreemde taal? 

Speciaal voor uw internationale team of organisatie, bieden we ook incompany trainingen aan in het Engels. Al meer dan 10 jaar levert Nevi praktische, resultaatgerichte trainingsprogramma’s in meerdere talen. Zoals dit global traject voor bijna 400 procurement medewerkers

Meer weten over een incompany training bij Nevi? 

Nevi is hét startpunt en kennisnetwerk voor inkoop en inkoopmanagement. Zo verzorgde Nevi al vele trainingen voor de overheid, dienstverlenende organisaties, de zorgsector, handelsorganisaties en in de bouw en industrie. Denk bijvoorbeeld aan trainingen voor het verbeteren van het inkoopproces, voor het vergroten van onderhandelingsvaardigheden, het optimaliseren van leveranciersmanagement of op het vlak van persoonlijke ontwikkeling. Ook voor uw organisatie ontwikkelen we graag een professionele incompany training op maat.

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn actief.
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren