Nevi
0
Trainingen

Inkopen van externe inhuur

Hoe organiseer je de inhuur van tijdelijke arbeidscapaciteit, zodat jouw organisatie optimaal gebruikmaakt van kwaliteit, tijd en geld? In deze training krijg je inzicht in de ontwikkelingen en de geldende wet- en regelgeving in de inhuurmarkt. Na afloop ben je in staat verschillende inhuur inrichtingsmodellen toe te passen en een gedragen, compliant inhuurstrategie te ontwikkelen en te implementeren.
Als inkoper van HR heb je te maken met diverse krachtenvelden. Het kabinet stimuleert bijvoorbeeld werkgevers om mensen in vaste dienst te nemen, terwijl werkgevers aan de andere kant te kampen hebben met financiële en organisatorische uitdagingen. Verder zijn korte arbeidscontracten (zowel vast als flexibel) de afgelopen jaren aanzienlijk duurder geworden door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB). Bovendien brengt de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) complexiteit met zich mee als het gaat om het beheer van de arbeidscapaciteit.

Hoe zorg je dat je, ondanks al deze uitdagingen, de juiste mensen weet te werven voor je organisatie? Hoe zorg je dat je voldoet aan de wettelijke en administratieve verplichtingen? En misschien wel het allerbelangrijkste: hoe organiseer je de inhuur van tijdelijke arbeidscapaciteit zo dat jouw organisatie optimaal gebruik maakt van kwaliteit, tijd en geld? Op deze en andere vragen geeft de training Inkopen van externe inhuur antwoord. 

Deze training wordt gegeven door Labor Redimo, een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties helpt om hun werving en externe inhuur van personeel te optimaliseren.

Inkopen van externe inhuur

Wat leer je?

  • De trends en ontwikkelingen op het gebied van de inleenmarkt.
  • Kennis en inzicht in de actuele wet- en regelgeving (WAB, DBA, aansprakelijkheid, leiding, toezicht).
  • Op welke onderdelen je moet letten in offerte- en onderhandelingstrajecten.
  • Onderscheiden van verschillende tariefstrategieën (kostprijs plus methodiek, markttarieven etc.)
  • Uit welke verschillende componenten een tarief is opgebouwd en hoe je tot een juiste tariefstelling komt.
  • Onderscheiden van verschillende inhuur inrichtingsmodellen.
  • Ontwikkelen en implementeren van een gedragen en compliant inhuurstrategie.

Theorie en praktijk wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij manager Procurement & HR, (senior) inkoper flex, business partner flex of HR business partner vast en flex in de publieke of private sector? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren