Nevi
0
Trainingen

Contractmanagement in één dag

Zet jij de eerste stappen op het gebied van contractmanagement? En wil je snel alle ins en outs leren kennen? Onze trainers leren je in één dag de belangrijkste aspecten van contractmanagement. Na deze training heb je:
  • De kennis en vaardigheden om zelf aan de slag te gaan met contractmanagement
  • Tools, sjablonen en stappenplannen die je direct in de praktijk kan toepassen
  • Geleerd van praktijkervaringen en concrete tips gekregen

Dit product komt niet in aanmerking voor een STAP-Budget

Wat is contractmanagement?

Veel contracten leveren niet op wat men ervan had verwacht. Inkoop vindt de waarde, maar de organisatie krijgt deze niet. Professioneel contractbeheer en -management brengt hier verandering in. Contractmanagement zorgt ervoor dat afspraken met je leveranciers duidelijk, transparant en controleerbaar zijn en dat hier actief op wordt gestuurd. Dit geldt niet alleen op het moment dat het contract wordt opgesteld, maar gedurende de hele looptijd van de contractuele samenwerking.

Waarom een training Contractmanagement in één dag?

Ga je de eerste stappen zetten op het gebied van contractmanagement? En wil je snel alle ins en outs leren kennen? Dan is deze training precies geschikt voor jou. Gespecialiseerde trainers geven je in slechts één dag een overzicht van de belangrijkste aspecten van contractmanagement. Zij reiken je tools en ervaringen aan om contractmanagement binnen je organisatie succesvol vorm te geven. Je werkt ook aan je eigen stappenplan om contractmanagement naar een hoger plan te brengen.

Voor wie is de training Contractmanagement in één dag geschikt?

Deze training is voor een ieder die in aanraking komt of gaat komen met contractmanagement en beschikt over een mbo+/hbo werk- en denkniveau. Deze training is de ideale opstap voor de Nevi-opleiding Contract en Leveranciersmanagement.

Contractmanagement in één dag

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Uiteenzetting contractbeheer en -management
  • Kansen professioneel contractmanagement voor je organisatie
  • Opstellen businesscase
  • Inrichten en uitvoeren van contractbeheer
  • Stappen om grip te krijgen op contracten
  • Risico’s minimaliseren en sturen van leveranciersprestaties
  • Vormgeving productieve relatie met leveranciers

Omdat het programma tot 20:00 uur duurt krijg je rond 17:00 uur een 'uitgebreide hap' aangeboden en na afloop van de training een afsluitende 'to-go snack'.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

De praktijkexpert

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Wil je met je team een training volgen dat toegespitst is op je branche of organisatie?  Nevi voor organisaties
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  
Op de pagina STAP-budget vind je alle informatie. STAP-budget

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Contractmanagement in één dag

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren