Nevi
0
Trainingen

Contractmanagement in één dag

Wil jij je eerste stappen zetten in contractmanagement? In deze training spijkeren we je in een dag bij. Je leert risico’s minimaliseren, prestaties zekerstellen en een productieve relatie met leveranciers opbouwen. Na afloop heb jij alle tools, kennis en vaardigheden in handen om contractmanagement binnen jouw organisatie succesvol vorm te geven.
Veel contracten leveren niet op wat men ervan had verwacht. Professioneel contractbeheer en -management brengt hier verandering in. Contractmanagement zorgt ervoor dat afspraken met je leveranciers duidelijk, transparant en controleerbaar zijn en dat hier actief op wordt gestuurd. Dit geldt niet alleen voor het moment dat het contract wordt opgesteld, maar voor de hele looptijd van de contractuele samenwerking.

Ga jij de eerste stappen zetten op het gebied van contractmanagement? En wil je snel alle ins en outs leren kennen? Dan is deze veel gekozen training precies geschikt voor jou. Je krijgt in slechts een dag een overzicht van de belangrijkste aspecten van contractmanagement. Je krijgt tools aangereikt en kunt ervaringen delen om contractmanagement binnen je organisatie succesvol vorm te geven. Daarnaast werk je aan je eigen stappenplan om contractmanagement naar een hoger plan te brengen.

Contractmanagement in één dag

Wat leer je?

 • Kennis en vaardigheden om zelf met contractmanagement aan de slag te gaan.
 • Risico’s minimaliseren en prestaties zekerstellen.
 • De productieve relatie met leveranciers vorm te geven.
 • Het opstellen van een businesscase.

Theorie, praktijk, discussie en cases wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Heb jij een mbo+ of hbo-werk- en denkniveau? 
 • En kom jij nu of in de toekomst in aanraking met contractmanagement?

Dan is deze training geschikt voor jou. Na het volgen van deze training heb jij de benodigde kennis in huis om te starten met de Nevi-opleiding Contract- en leveranciersmanagement. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Één dag.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Contracteren en contractmanagement

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen