0
Opleidingen

Nevi 2 Privaat 2022

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek je forse verdieping van jouw inkoopkennis? Met de opleiding Nevi 2 Privaat ontwikkel jij je tot specialist in je vakgebied.

Wat leer je?

  • Inzicht in macro, meso en micro- trends en ontwikkelingen en de wijze waarop je deze in kunt zetten om bij te dragen aan waardecreatie voor de organisatie
  • Hoe de inkoopfunctie door gerichte waardecreatie de concurrentiepositie van een organisatie kan versterken
  • Een cyclisch proces van categoriemanagement vormgeven

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
2 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Blended 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 20.000,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 20.000,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Opleiding Nevi 2 Privaat: de opleiding met hoge return on investment voor jou en je organisatie!

Je bent een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven. Je hebt dan ook gemerkt dat de eisen die aan je worden gesteld behoorlijk zijn toegenomen. Inkoop moet   aantoonbaar bijdragen aan het versterken van de concurrentiepositie van jouw organisatie. Alleen door het realiseren van organisatie- en business doelstellingen en door hecht samen te werken met kernleveranciers bij innovatie, verduurzaming, risicoreductie en kostenbeheersing kan jouw bedrijf een voorsprong behouden of verkrijgen in de steeds fellere concurrentiestrijd. Deze uitdagingen bieden jou veel kansen voor je professionele ontwikkeling. Nevi 2 privaat: de inkoopopleiding met een hoge return on investment voor jou en je organisatie! 

De Nevi Privaat opleiding stelt je in staat om belangrijke en complexe inkooptrajecten professioneel uit te voeren. Centraal staan aankopen met een grote impact op de organisatie en op het realiseren van de organisatie en business doelstellingen.  Het managen en optimaliseren van belangrijke leveranciersrelaties vormt een belangrijk onderdeel van de opleiding op Nevi 2 niveau. In de opleiding wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan waardecreatie door de inkoopfunctie, aan categoriemanagement, aan het handelen vanuit een multifunctionele context, aan stakeholder- en projectmanagement. En verder aan het creëren van een robuuste supply chain en aan risico- en crisismanagement. Vaardigheden als besluitvorming, communicatie en samenwerken kunnen hierbij niet ontbreken.

Voor wie is de opleiding Nevi 2 Privaat geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor (senior)inkopers, (senior)contractmanagers en vergelijkbare functies in de private sector (het bedrijfsleven).

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Toelatingsprocedure Nevi 2 Privaat

Ben je niet in het bezit van een diploma Nevi 1? Dan is het mogelijk om via de toelatingsprocedure Nevi 2 Privaat  te starten met de opleiding 2 Privaat .

De toelatingsprocedure bestaat uit twee intensieve lesdagen en een afsluitende (kennis) toets. Na het succesvol afronden van de toelatingsprocedure word je toegelaten tot de opleiding Nevi 2 Privaat .

Hier lees je meer over de Toelatingsprocedure Nevi 2 (Privaat en Publiek).

Veelgestelde vragen

Ja, er zitten verschillen tussen de huidige en de vernieuwde Nevi 2 opleiding Privaat. De vernieuwde planning voor Nevi 2 (2022) hebben we per locatie overzichtelijk weergegeven. Deze planning kun je hier downloaden. Planning Nevi-2 Privaat (2022)
De examens voor deze opleiding moeten apart geboekt worden. De moduleprijzen zijn exclusief de examenprijzen. Bekijk de examens voor Nevi 2 Privaat.
Vrijwel alle opleidingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een opleiding toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
De modules in deze opleiding worden afgesloten met een digitaal examen, examenopdracht, portfolio-opdracht en/of reflectieverslag. Hier lees je meer over het examen.
Je start met de basismodule Inkoopproces gevorderd privaat deel 1 en deel 2. Daarna kun je verdiepende modules in een door jou gewenste volgorde plannen. Voor de modules Persoonlijke effectiviteit 2 en Fact based negotiation geldt een verplichte aanwezigheid bij de lessen.
Je start de opleiding met de basismodule Inkoopproces gevorderd privaat deel 1 en deel 2. Daarna plan je zelf de volgorde van de verdiepende modules.

Voor deze opleiding kun je geen vrijstellingen aanvragen. 

Al het studiemateriaal staat in een online leeromgeving.
Nevi 1 of toelatingsprocedure is vereist.
Het niveau van deze opleiding is hbo.
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren