Nevi
0
Nieuws

Kennis maken / kennis delen

Artikel 9 minuten februari 2021

Ton van Geijlswijk praat je maandelijks bij over de actualiteiten binnen de Publieke Sector.

Kennis maken en delen doen we graag en goed bij Nevi! En nee, dat is geen “wij van wc-eend” maar wat jullie ons vertellen na het volgen van webinars en trainingen of na het lezen van de Deal! (die deze week weer op de mat valt). 

In 2021 kunnen we gelukkig ook weer diverse kennissessies organiseren waarbij we een kijkje in de keuken krijgen bij toonaangevende organisaties in de publieke sector. In deze blog vertel ik je er meer over! 

Het doel van de Kennissessies is leren van en kennis maken met collega-organisaties waarbij ook de gastorganisatie leert van de deelnemers door met hen inhoudelijk aan de slag te gaan op een voor hen openstaand issue. In 2020 zijn er geen kennissessies geweest, (ook) daar schopte corona roet in het eten. Dit jaar gaan we wel van start, al is het online en dus in iets andere vorm want interactie is moeilijker. 

De sessies zijn speciaal voor inkopers werkzaam in de publieke sector. Door deel te nemen aan deze gratis sessies maken Nevi-leden uit de publieke sector zichtbaar dat ze hun vak en verdere ontwikkeling serieus nemen en op deze manier bij blijven. Wanneer je minimaal 3 kennissessies in een jaar hebt bijgewoond ontvangen leden van ons het Update Certificaat. De eerstkomende Kennissessie Contractmanagement trust unravelled is op 17 maart. Alf Smolders van ProRail neemt je tijdens dit webinar mee in de complexe wereld van contractmanagement. 

Veel leesplezier!

Ton van Geijlswijk

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren