Nevi
0
Nieuws

Nevi.nl winnaar Kentico’s Site of the Year 2020

Nieuws 2 minuten 04 mei 2021

Onze site Nevi.nl is uitgeroepen tot winnaar Kentico's Site of the Year 2020 in de categorie ‘Online Marketing’. Naast de award, hebben we ook een certificaat als finalist in de categorie Education and Careers mogen ontvangen. Op beide prestaties zijn wij natuurlijk enorm trots.

Uit honderden inzendingen wereldwijd is nevi.nl verkozen tot Kentico’s Site of the year 2020 in de categorie Special Jury Award ‘Online Marketing’. Vorig jaar lanceerde Nevi in samenwerking met Aviva Solutions  dit platform om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan de community van inkoopprofessionals. 

Met een nieuw design en verbeterde gebruikerservaring benutten we zo optimaal mogelijk alle marketingfunctionaliteiten. Hierdoor krijgen we meer grip op het beheer van de website wat de klantbeleving ten goede komt. Nevi.nl ontving naast de speciale jury award ook een certificaat als finalist in de categorie Education and Careers. 

Aviva Solutions probeert met elk ontwerp en implementatie een brug te slaan tussen de wensen van de klant en de behoeften van de eindgebruiker. Een mooie erkenning voor iedereen die er hard aan gewerkt heeft.

De certificaten krijgen een mooi plekje aan de muur in de House of Procurement in Zeist!
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen