Nevi
0
Nieuws

Blijf je veilig en verantwoord ontwikkelen bij Nevi

Nieuws 2 minuten 01 oktober 2020

Ook met de nieuw aangekondigde coronamaatregelen, gaan de klassikale open-inschrijf-opleidingen en -trainingen van Nevi door. Dit geldt ook voor de examens. Dit doen we uiteraard op een veilige manier en binnen de richtlijnen van de Rijksoverheid, de veiligheidsregio’s en het RIVM.

Ook met de nieuw aangekondigde coronamaatregelen, gaan de klassikale open-inschrijf-opleidingen en -trainingen van Nevi door. Dit geldt ook voor de examens. Dit doen we uiteraard op een veilige manier en binnen de richtlijnen van de Rijksoverheid, de veiligheidsregio’s en het RIVM. Een recente peiling (30 september 2020) onder onze deelnemers aan klassikale (fysieke) opleidingen en trainingen, laat zien dat zij met een veilig gevoel hun module of training konden volgen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om je online te blijven ontwikkelen.

Dus heb je nog opleidingsbudget voor dit jaar en wil je dit veilig en verantwoord besteden? Oriënteer je dan gerust op de volgende stap in je carrière. Liever met het hele team? Dan zijn er ook incompany genoeg mogelijkheden. Onze adviseurs zitten voor je klaar via 088 – 330 07 00. Of bekijk ons opleidings- en trainingsaanbod
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen