Nevi
0

Community Event 2023

Connect, Meet & Inspire

Op 3 oktober 2023 vond het Nevi Community Event plaats. Professionals uit de wereld van inkoop, supply chain management en procurement verzamelden zich voor het langverwachte Nevi Community Event. Dit jaar was het thema "Celebrate, Meet, Inspire,". 

De dag begon met een optreden van de Falcon Guards, gevolgd door een plenaire opening door Lizan Molmans, de algemeen directeur van Nevi, en Roos Wijman, de directeur inkoop bij Defensie. Tijdens dit evenement vond ook de officiële Nevi bestuurswissel plaats. Siep Eilander droeg de rol van voorzitter over aan Ruud Plu. 

Experts, leiders en professionals kregen de kans om kennis te delen, de nieuwste trends te verkennen en waardevolle inzichten op te doen. Inspirerende keynote-sprekers spraken onder andere over de toekomst van inkoop, digitalisering, innovatie, duurzaamheid, integriteit binnen supply-chains en leiderschap in een veranderende wereld. Workshops en interactieve sessies gaven deelnemers de kans om dieper in te gaan op deze onderwerpen.


Wat dit evenement extra bijzonder maakte, was de unieke locatie - het Defensieterrein Zeisterspoor in Soesterberg. De hoofdsponsor van het evenement, het Commando Materieel en IT (COMMIT) van het ministerie van Defensie, stelde deze locatie ter beschikking. Hier werd speciaal voor het event een groot professioneel tentencomplex gebouwd, waar ruim 700 deelnemers op 3 oktober gebruik van mochten maken. Bovendien vond op datzelfde terrein op dat moment een static show plaats van zowel modern defensiematerieel als historische voertuigen.

Een hoogtepunt van het evenement was de netwerkbijeenkomst, waar deelnemers de gelegenheid hadden om contact te leggen met gelijkgestemde professionals, nieuwe zakelijke partners te ontmoeten en waardevolle relaties op te bouwen. Verder liet het Nevi Community Event 2023 zien hoe belangrijk het is om als gemeenschap te groeien, te innoveren en te verbinden in de wereld van inkoop en supply chain management. Deelnemers verlieten het evenement geïnspireerd en gemotiveerd om deze principes in hun dagelijkse werk toe te passen en de toekomst van hun vakgebied te vormen.

Bedankt aan iedereen die erbij was en heeft bijgedragen aan het succes van het Nevi Community Event 2023. We kijken nu al uit naar het volgende leden evenement. Hopelijk tot dan!

Bekijk hieronder de presentaties, aftermovie en sfeerbeelden. 

Lees meer Lees minder

 

Bekijk de presentaties terug

 

Zorgcongres: 8 februari 2024

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren