Nevi
0
Evenementen

Zorgcongres 2024

Op 8 februari vindt het jaarlijkse congres voor inkopers in de zorg plaats, met dit jaar als centrale thema: "Zorg voor vernieuwing, verjonging, vergroening!"

Wat maakt het aantrekkelijk om je nu aan te melden? Tot en met 15 december profiteer je van ons Early Bird-tarief! Je betaalt een gereduceerd tarief: € 325,- voor leden en € 375,- voor niet-leden, in plaats van de reguliere prijs.

Over dit evenement

DATUM
8-2-2024
Tijd
09:00 - 19:00
Plaats
UTRECHT
Locatie
Van der Valk Hotel Utrecht
Prijs
€375,00 excl. btw
Ledenprijs
€325,00 excl. btw

Nevi en Intrakoop organiseren samen de 14e editie van het Zorgcongres op 8 februari 2024. Hoe gaan we de tekorten aan materialen, personeel en de stijgende kosten te lijf? Naast de opkomst van ZZP'ers in de zorg, digitalisering en duurzaamheid zijn dit uitdagingen waar we ons dagelijks mee bezig houden. Hoe kunnen we innovaties en nieuwe werkwijzen succesvol introduceren en verankeren in onze organisaties? Dit vraagt om verjonging, vernieuwing en vergroening.

Of je nu al jarenlang een inkoopafdeling leidt of net begonnen bent als junior inkoper, tijdens het Zorgcongres 2024 bieden we je tal van inspirerende ideeën om je te helpen de volgende stap te zetten. Ons dagprogramma is gevuld met boeiende keynote-sprekers, verdiepingsessies en volop gelegenheid om te netwerken. Meer info over programma en sprekers volgt snel. Houdt deze pagina in de gaten voor actuele informatie.

Sla je slag en profiteer NU van de early bird aanbieding! 

#NeviZorg #Intrakoop #inkoopleiderschapDe factuur ontvang je voor aanvang van het event. Deze dient binnen twee weken na ontvangst voldaan te zijn. Vergeet bij registratie niet een PO-nummer of betalingskenmerk te vermelden als dit nodig is.
Kom je met 5 collega's of meer? Mail ons (t.vangeijlswijk@nevi.nl) dan voor een aangepast voorstel.
Bij verhindering kun je altijd iemand anders in jouw plaats laten gaan. Neem hiervoor tijdig contact op met ons support team Netwerk & Events: (088) 3300700 of evenementen@nevi.nl.

Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van Nevi van toepassing. Annulering van deelname aan dit congres is uitsluitend mogelijk d.m.v. een mail aan evenementen@nevi.nl. Daarbij is de datum van ontvangst van de e-mail bepalend voor het tijdstip van annulering. Afhankelijk van het tijdstip van annulering worden al dan niet kosten in rekening gebracht:

Tot vier weken voor aanvang van het congres worden geen kosten in rekening gebracht; vanaf vier tot twee weken voor aanvang het congres wordt 50% in rekening gebracht; binnen twee weken voor aanvang van het congres is het gehele bedrag 100% voor deelname aan de activiteit verschuldigd; annuleringskosten zijn onmiddellijk verschuldigd en opeisbaar.Zorgcongres: 8 februari 2024

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren