Nevi
0

Filters

Filter

Thema

Deal

Inkoop in Sociaal Domein grote worsteling

De decentralisatie van zorgtaken naar gemeenten heeft geleid tot de grootste inkoopoperatie ooit in de publieke sector. Een operatie waarin inkopers en zorgaanbieders een partijtje vrij worstelen om binnen knellende budgetten en met stijgende overheadkosten kwalitatief goede zorg te leveren. De komende jaren zullen leren of de zorgcliënt de lachende derde is.

Deal

Koesteren en kneden van een ijzersterk merk

Kortgeleden verscheen delangverwachte zevende drukvan ‘Inkoop in strategischperspectief’. Arjan van Weelewerkte hiervoor samenmet Jordie van Berkel-Schoonen en Gert Walhof. DeNederlandse inkoopbijbel isstrak toegesneden op het hboonderwijsen de praktijk.

Deal

Inkooppraktijk bij Océ: Kruisbestuiving tussen NPR en PR

Iedereen in dit vak weet dat non-product related (NPR) en product related (PR) inkoop twee verschillende werelden zijn, maar slechts weinigen denken er zo gestructureerd over na als Mark Lichteveld. Hij probeert binnen Océ-Technologies een kruisbestuiving tussen de twee tot stand te brengen.

Deal

Minimale middelen, maximale waarde

In de zorg neemt overal de schaarste toe. Nieuwe spelregels leiden tegelijkertijd tot stroperigheid. Hoe kun je als inkoper in deze complexe situatie zo veel mogelijk waarde toevoegen? Verslag van het Nevi Zorgcongres 2020.

Deal

Nieuwe gewoontes of het oude normaal? (Coronakroniek)

Verstegen Spices & Sauces kreeg door de coronacrisis te maken met een stijgende vraag. In de diverse supply chains van dit mondiaal inkopende bedrijf liep de spanning op. Directeur duurzaamheid en inkoop Marianne van Keep hield voor Deal! een dagboek bij.

Deal

Nieuwe gewoontes of het oude normaal?

Verstegen Spices & Sauces kreeg door de coronacrisis te maken met een stijgende vraag.

Deal

Inkoop: quo vadis?

Waar gaat het met de inkoopfunctie naartoe en wat is de rol van inkoop bij innovatie? Daarover boog een groep cpo’s en inkoopmanagers uit de publieke en private sector zich. Hans Hopmans, director KPMG Procurement Advisory, vat de levendige discussies bondig samen. Gezocht: inkoopleiders met ondernemersbloed.

Deal

Deal! september 2021

In deze editie zoomt Deal! in op duurzaamheid binnen het inkoopvak en de analyse jaarverslagen top 30 Nederlandse bedrijven.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren