Nevi
0
Nieuws

Hoe onderhandel je succesvol?

Nieuws 14 april 2022

Nevi introduceert drie nieuwe trainingen over onderhandelen

Onderhandelen is een van de thema’s waar Nevi zich op richt en die van groot belang is voor inkoop. Met de huidige ontwikkelingen, materiaaltekorten en stijgende inflatie staan inkopers voor voldoende uitdagingen. Om inkopers ook bij deze uitdagingen te ondersteunen heeft Nevi een drietal nieuwe trainingen ontwikkeld waarbij de nadruk ligt op analyse, voorbereiding en gedrag.
 
Het begin: de juiste mindset
Onderhandelen gaat over véél meer dan alleen de prijs. Bij onderhandelen begint het met de juiste mindset. Het is een proces van informatie-uitwisseling en besluitvorming met als doel het vinden van een resultaat dat voor alle partijen acceptabel is.
 
De training ‘waardegericht onderhandelen’ geeft de juiste tools om zekerheid te geven dat onderhandelingen met (machtige) leveranciers leiden tot het gewenste resultaat. Bij de training ‘kracht en invloed bij onderhandelingen’ staat centraal hoe gedrag sneller ingeschat kan worden, er meer invloed kan worden uitgeoefend en hoe onderhandelingsdoelen gerealiseerd kunnen worden. In de training ‘realiseren van impactvolle onderhandelingen’ staat bij het voeren van een succesvolle onderhandeling de relatie centraal. 
 
Top vijf geheimen van onderhandelen
De komende maanden zet Nevi het thema 'onderhandelen' extra in de spotlight. In deze blog staan de top vijf geheimen van onderhandelen en op deze pagina alles over do’s en dont’s van onderhandelen.  
 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen