Nevi
0
Trainingen

Waardegericht onderhandelen

Wil jij werken aan een goede samenwerking en relatie met je leveranciers om zo bij te dragen aan de strategische doelen van jouw organisatie? Tijdens deze tweedaagse training leer je de kenmerken en toepassingen van waardegericht onderhandelen, en krijg je inzicht in de BOSCO-theorie. Na afloop ben je een volwaardig waardegericht onderhandelaar.

Over deze training

Aantal plekken
10
Prijs
€ 2.210,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.878,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
Wil jij als inkoopprofessional niet alleen de juiste diensten of producten afnemen bij een leverancier, maar ook een bijdrage leveren aan organisatiedoelen op het gebied van innovatie, kostenbesparing, procesverbetering en risicobeheersing?  De training Waardegericht onderhandelen geeft je de kennis die hiervoor nodig is.

Bij waardegericht onderhandelen ga je vaak een langdurige relatie aan met een leverancier. Daarbij gaat het niet alleen om het product of de dienst die wordt geleverd, maar ook om de gewenste relatie en samenwerking. Tijdens deze training staan we daarom stil bij termen als contractvorming, relatiemanagement en samenwerkingskunde en leer je precies hoe een waardegericht onderhandelingsproces in zijn werk gaat.

Waardegericht onderhandelen

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je?

  • Kennis over de kenmerken en toepassing van waardegericht onderhandelen. 
  • Inzicht in de BOSCO-theorie. 
  • Vormgeven van de economische uitruil, de gewenste relatie en de besturing van de samenwerkingsrelatie.

Theorie, rollenspellen en opdrachten wisselen elkaar af. 

Past deze training bij jou?

 • Ben jij een senior of manager in het inkoopvak?
 • Wil je samenwerkingsrelaties in de keten waardegericht versterken? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee aaneengesloten dagen (inclusief avondprogramma).

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, diner (eerste dag), hapjes en drankjes. 

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen