Nevi
0
Trainingen

Realiseren van impactvolle onderhandelingen

Wil jij graag leren hoe je een succesvolle onderhandeling voert, met behoud van de relatie? Dan is de training Realiseren impactvolle onderhandelingen iets voor jou. Na het volgen van de training:
  • Ken je belangrijke onderhandelingsstrategieën en -tactieken.
  • Weet je welke zaken invloed hebben op de onderhandeling.
  • Weet je elke onderhandeling succesvol af te ronden.

Waarom een training Realiseren impactvolle onderhandelingen?

Als inkoopprofessional weet je als geen ander dat de voorbereiding van een onderhandeling bepalend is voor het resultaat. Maar waar focus je op in de voorbereiding en hoe zorg je dat je daadwerkelijk een succesvolle onderhandeling voert? Tijdens de training Realiseren impactvolle onderhandelingen geven we je graag antwoord op deze en andere vragen.

In de training leer je een onderhandeling goed voor te bereiden en de analyses uit de voorbereidingsfase om te zetten naar een succesvolle onderhandelingsstrategie. Er is dan ook uitgebreid aandacht voor het begrijpen van het hele onderhandelings-proces: van voorbereiding tot implementatie.  Zo kom je voortaan bij elke onderhandeling goed beslagen ten ijs.

Past deze training bij jou?

Ben jij een (inkoop)professional op tactisch of strategisch niveau en ben jij verantwoordelijk voor het communiceren en onderhandelen met leveranciers? Dan is deze training geschikt voor jou. Voor het volgen van de training is hbo-denkniveau gewenst.
 

Realiseren van impactvolle onderhandelingen

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Kenmerken van waardegericht onderhandelen
  • In welke situaties je waardegericht onderhandelen kunt inzetten
  • Het omgaan met emotie en vertrouwen in een onderhandeling
  • Verdelingsprincipes van de gecreëerde meerwaarde zoals innovatie, kostenbesparing, procesverbetering en risicobeheersing.
  • BOSCO-theorie: beïnvloeden, overtuigen, samenwerken, conflicthantering en onderhandelen.

Werkvormen

Tijdens deze training wisselen theorie en praktijkcases elkaar af. 

Ook incompany

Deze training organiseren we ook incompany.  Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren