Nevi
0
Nieuws

Hoe zie jij 2021 qua werk?

Nieuws 3 minuten 26 januari 2021

De dagelijkse uitdagingen zijn in deze tijd enorm, en daar komen de ambities vanuit jouw organisatie nog bovenop. Het is balanceren op het hoogste niveau. Wij bieden je een helder overzicht van diverse mogelijkheden om je, deels vanuit huis, te ontwikkelen.

De Nevi praatplaat Publiek omvat uiteenlopende mogelijkheden waarmee jij, of jouw organisatie, aan de slag kan. Op ieder moment, met iedere uitdaging die er ligt.

Deze 2021-editie is geactualiseerd, aangevuld en aangescherpt. Bekijk 'm hieronder. 

We lichten er graag enkele items voor je uit:

- Community en webinars; juist in deze tijd is en blijft het belangrijk om nieuwe inspiratie op te doen en mensen te ontmoeten. Dat kan via ons ruime aanbod aan inhoudelijke webinars en via de Nevi community tool.

- Verdieping van vakkennis. Wil je je meer specialiseren? Dan is de nieuwe leergang Professioneel inkopen voor Sociaal domein of de leergang Inkopen van Werken misschien iets voor jou!

- Kennislab met uiteenlopende begrippen, artikelen, stappenplannen, tools en onderzoeken. De databank voor al jouw vragen over het inkoop- en contractmanagementvak. 

- De vernieuwde opleiding Nevi 1 Publiek. Dé basis voor iedereen die werkzaam is in een inkoopfunctie. Al jarenlang is de Nevi 1 opleiding een goed beoordeelde en een bij werkgevers veelgevraagde opleiding.

Je kunt de Nevi Praatplaat Publiek ook downloaden.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren