Nevi
0
Nieuws

Nieuw online: praktische tools voor de inkoper!

Nieuws 09 juni 2020

In samenwerking met kennispartners heeft Nevi 6 nieuwe tools beschikbaar.

In samenwerking met kennispartners heeft Nevi 6 nieuwe tools beschikbaar. Manager Tools, Erik van Assen: "Trots dat ik de nieuwe tools aanstaande dinsdag op de Nevi Procurement Day kan presenteren. Alle partners zijn dan ook aanwezig om hun tool inhoudelijk toe te lichten in een sessie. Als kennismaking geven we dit jaar 10% extra korting op een abonnement".


De tools op 'n rijtje:

Zakboek Aanbestedingswet

Deze tool geeft toegang tot de Aanbestedingswet en alle andere belangrijke wet- en regelgeving. De structuur van het zakboek zorgt ervoor dat je razendsnel je weg vindt door alle relevante wetten en richtlijnen. En dat in begrijpelijke taal en voorzien van context. Meer over het Zakboek Aanbestedingswet.

Nevi-Whatstheprice Tool (light)

Met deze tool heb je de prijsontwikkelig van 100(!) commodities altijd onder handbereik! De online tool geeft je de betrouwbare, actuele prijzen en de historische ontwikkelingen oer de afgelopen 10 jaar. Meer over de Nevi-Whatstheprice Tool.

Nevi-Weagree Tool

Deze tool is speciaal ontwikkeld voor professionals die bij het sluiten van een overeenkomst de touwtjes zelf in handen willen houden. Met de Weagree Tool maak je snel en eenvoudig gedegen contracten. Op basis van jouw antwoorden voegt de tool de relevante artikelen toe aan jouw overeenkomst. Lees verder over de We-agree Tool.

Nevi-Commodity Tool

Het instrument om inkooprisico's te managen met online dagprijzen, analyses en simulaties. De online tool geeft de dagrprijzen van 6 basismaterialen, Nederlandse energie, graan, mais, suiker, cacao en koffie. Meer over de Nevi-Commodity Tool.

Global Sustainable Enterprise System (GSES)

Het GSES®-systeem is het internationale online (op blockchain gebaseerde) meetsysteem voor duurzaamheid dat alle facetten omvat, is geschikt voor alle sectoren en is gebaseerd op de beste internationaal aanvaarde normen en standaarden. Deze tool helpt je je weg te vinden door de talloze certificeringe en keurmerken. Lees verder over de GSES tool.

Public Sustainability Program

Met dit online platform verduurzaam je als lokale en centrale overheidsorganisatie jouw beleid, inkoop en diensten. Je krijgt alle informatie over potentiele leveranciers op één plek, in één overzichtelijk format. Meer over het Public Sustainability Program.

Nevi-PMI

Daarnaast is de Nevi Inkoopmanagersindex al jaren een betrouwbare indicator die we vanuit Nevi aanbieden. Onmisbaar voor elke inkoper! Meer over de Nevi-PMI.

InkoopJurisprudent Tool

Deze praktische tool wijst de weg door de jurisprudentie op het gebied van het aanbestedingsrecht. Meer over de InkoopJurisprudent Tool

Alles over de Nevi tools

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen