Nevi
0
Tools

KYOS - Commodity tool

Inkopen met de scherpte van een trader? Zo doe je dat! Deze tool biedt je actuele dagprijzen voor: basismetalen, Nederlandse energieprijzen, tarwe, mais, suiker, cacao en koffie. Manage je inkooprisico's met de Nevi-Kyos Commodity tool.

  • Laagdrempelige marktinformatie voor het analyseren van commodity prijzen
  • Dagprijzen van basismetalen, Nederlandse energie, tarwe, maïs, suiker, cacao en koffie
  • Templates voor standaard analyses en simulaties

Praktische informatie

De Nevi-Commodity tool is een krachtige applicatie die je direct inzicht geeft in de grondstoffenmarkt. Zo kun je de risico’s als prijsfluctuaties, volatiliteit en beschikbaarheid managen. De tool is efficiënt voor inkopers die willen beschikken over betrouwbare dagprijzen van EUR/USD, EUR/GBP, Gas (NL TFF), Energie (NL), Aluminium, Koper, Nikkel, Blik, Stalen wapening, Maïs (#2 USA en Matiff EU, NY), Koffie (Arabica en Robusta), Tarwe (CBOT USA en Matiff Europe), Suiker (#11) en Koolzaad (Matiff Europe).

Geavanceerde technologie stelt je in staat om zelf analyses te maken. Met standaard templates tover je snel verhelderende informatie op je scherm. Steeds toegesneden op jouw specifieke omstandigheden. Bovendien kan je vóór je inkoopbeslissing simulaties uitvoeren. Bekijk een korte demo hieronder:


Klik op 'Bestellen' om de Nevi Commodity Tool te bestellen. Je ontvangt hiervan een bevestiging en binnen 5 werkdagen de informatie om in te loggen in de Nevi Commodity Tool.

In samenwerking met Kyos is er ook een upgrade mogelijk naar een eigen maatwerk omgeving. Stuur dan Maurice van Helden een mailtje, m.vanhelden@nevi.nl.

KYOS - Commodity tool

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren