Global Sustainable Enterprise System - GSES

Maak duurzame ambities en mijlpalen zichtbaar en transparant! 

En krijg zo de aandacht - en het vertrouwen - van (interne) stakeholders.

Met deze Tool ontvang je

toegang tot een internationale online (op blockchain gebaseerde) meetsysteem voor duurzaamheid dat alle facetten omvat
een tool die is gebaseerd op de beste internationaal aanvaarde normen en standaarden
gedetailleerde inzichten in leveranciers over prestaties op het gebied van duurzaamheid, gezondheid en veiligheid
een praktisch en overzichtelijk dashboard

Praktische informatie

Duurzaam zijn, dat willen we allemaal. Maar hoe vind je je weg door de talloze certificeringen en keurmerken? Wat zijn die keurmerken eigenlijk waard? Hoe weet je of een handelspartner echt verantwoord bezig is? En… hoe duurzaam is je eigen organisatie eigenlijk?

Het GSES®-systeem is het internationale online (op blockchain gebaseerde) meetsysteem voor duurzaamheid dat alle facetten omvat, is geschikt voor alle sectoren en is gebaseerd op de beste internationaal aanvaarde normen en standaarden. 

De tool omvat diverse functies zoals: duurzaam inkopen en leveranciers ranken op duurzame  KPI's, inzichtelijk maken van eigen duurzaamheidsprestaties door middel van assessments, producten/projecten meten op circulariteit, gezondheid en milieu effecten zodat duurzaam inkopen meetbaar wordt. Klik hier voor een voorbeeld van het dashboard.

Lees ook de flyer Sustainability Tools of vraag een demo aan bij GSES (vergeet dan niet te vermelden dat je via Nevi komt).

De prijs voor het gebruik van het GSES®-systeem start bij 490 euro per jaar en is afhankelijk van de grote van jouw organisatie. Door te klikken op 'Abonnement afsluiten' ontvang je vanuit Nevi de url om je definitief aan te melden bij GSES® van het Nationaal Duurzaamheid Instituut. Dan zie je ook wat het jaartarief voor jouw organisatie is. Via deze weg ontvang je dan 5% korting in het eerste jaar van deelname. Facturatie verloopt via het Nationaal Duurzaamheid Instituut.

Als je nog in 2019 een abonnement afsluit ontvang je eenmalig extra 10% korting.