Nevi
0
Nieuws

Met mijn vak draag ik bij aan kwaliteit van leven

Nieuws 5 minuten 10 oktober 2019

In de serie ‘De impact van inkoop in beeld’ vertellen inkoopprofessionals uit het NEVI-netwerk over hun werk.

Anne-Marie Yuen is tactisch inkoper bij Zorginstelling Pleyade. Ze professionaliseerde de inkoop en introduceerde een nieuw inkoopsysteem. Processen lopen nu gestroomlijnder en er is voor de zorgverleners meer tijd over om zorg te verlenen. Gezien de missie van Pleyade - liefdevolle zorg bieden en het contact koesteren – een belangrijke stap voorwaarts.

De impact van inkoop in beeld: Pleyade

Juist het samenspel tussen inkoop en de zorgspecialisten, maakt inkoop voor Pleyade succescol. Anne-Marie: “Ik ben een generalist, zij de specialist. Zij weten als geen ander wat het beste is voor onze cliënten. Daarmee kan ik vervolgens de markt in.

Ook op het gebied van duurzaamheid speelt ze vanuit inkoop een cruciale rol. Vanuit de ondertekening van de Green Deal houdt Anne-Marie zich bezig met het initiëren en uitrollen van duurzaamheidsinitiatieven binnen Pleyade. Van afvalscheiding tot hergebruik van restmaterialen, zoals plastic en incontinentiemiddelen.

Impact van inkoop in beeld

In de serie De impact van inkoop in beeld vertellen inkoopprofessionals uit het NEVI-netwerk over hun werk en laten zij zien wat professionele inkoop bijdraagt aan organisatiedoelstellingen én aan de maatschappij.


Delen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren