Nevi
0
Examens

Examen Nevi Contract- en leveranciersmanagement

De opleiding wordt afgerond met het schrijven van een verbeterplan. Bij een voldoende resultaat ontvang je het branche-erkende Nevi diploma.

Je ontvangt een diploma als:

  • Je een verbeterplan voor je eigen organisatie hebt geschreven
  • Je het verbeterplan hebt laten beoordelen door een zelfgekozen stakeholder uit je eigen organisatie
  • Je voor het verbeterplan ten minste het cijfer 5,5 hebt behaald
  • Je voldoet aan de aanwezigheidsplicht voor de CLM-simulatie

Het verbeterplan 

Je schrijft een verbeterplan over een probleem of uitdaging op het gebied van contract- en leveranciersmanagement binnen jouw praktijk. In het verbeterplan toon je aan dat je beschikt over de kennis, het inzicht en de vaardigheden die nodig zijn om uitdagingen op het gebied van contract- en leveranciersmanagement te vertalen naar een gefundeerd en implementeerbaar plan van aanpak voor je eigen organisatie.  

Na het behalen van het verbeterplan ontvang je het Nevi diploma Opleiding Contract- en leveranciersmanagement. Meer informatie over het inleveren vind je in de online leeromgeving.  

Diploma of certificaat van deelname 

Jouw verbeterplan moet uiteraard aan hoge normen en eisen voldoen. Het doorloopt namelijk alle aspecten van contract- en leveranciersmanagement en is afgestemd op jouw eigen praktijk. Om analyses af te ronden en te vertalen naar gerichte verbeteracties binnen de gestelde eisen aan het plan is soms meer tijd nodig dan de opleidingsduur van 3 maanden. Daarom maken we onderscheid tussen het branche erkende diploma en een certificaat van deelname. 

Tijdens de lessen werk je verschillende opdrachten uit in een werkboek. De uitgewerkte opdrachten vormen de logische basis voor het verbeterplan. Na het inleveren van jouw werkboek ontvang je een certificaat van deelname.   

Vervolgens kun je de uitgewerkte opdrachten gebruiken om binnen 1 jaar alsnog het branche-erkende Nevi diploma Contract- en leveranciersmanagement te behalen. 

Praktische informatie

Aanmelden

Je bent automatisch ingeschreven voor het examen zodra je aanmelding voor de opleiding is verwerkt. Je hoeft je dus niet apart voor het examen aan te melden. Het examen is inbegrepen bij de opleidingsprijs. 

Aanwezigheidsplicht

Voor het behalen van een diploma geldt voor de CLM-simulatie een aanwezigheidsplicht.

Herkansing

Mocht je onverhoopt een onvoldoende resultaat voor het verbeterplan behalen, dan kun je jezelf aanmelden voor een herkansing via de rode inschrijfknop op deze pagina. De kosten van een herkansing zijn niet inbegrepen bij de opleidingsprijs. Je ontvangt ongeveer 2 weken na aanmelding een factuur. 

Examenreglement 

Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer

Klachten en feedback 

Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Mail dan naar feedback@nevi.nl.  

Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen