Nevi
0
Trainingen

Waardegerichte Inkoop

Wil je met jouw inkoopvaardigheden bijdragen aan het behalen van businessdoelen en een snellere service voor klanten? Met de driedaagse training Waardegerichte inkoop ontwikkel je een fundamenteel nieuwe kijk op inkoop. Je krijgt inzichten, bouwstenen en kennis om inkoop te transformeren van een ondersteunende naar een strategische functie. Na afloop ben je in staat om met inkoop zowel klantwaarde als maatschappelijke waarde te realiseren.

Over deze training

Aantal plekken
16
Prijs
€ 2.542,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 2.161,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
Bij de gangbare definitie van inkoop richt je je op het inkopen van de benodigde goederen en diensten tegen de meest gunstige voorwaarden. Hiermee richt inkopen zich dus specifiek op het optimaliseren van de input. Bij waardegericht inkopen doe je dit anders en focus je je juist op het optimaliseren van de output en outcomes, zoals het helpen realiseren van businessdoelen of zorgen dat inkoop bijdraagt aan het sneller helpen van de klant. 

Wil jij deze manier van inkopen onder de knie krijgen? Onze training Waardegerichte inkoop biedt je inzichten, bouwstenen en kennis om inkoop te transformeren naar een volwaardige functie waarmee je meer klant- en maatschappelijke waarde realiseert. De training is gebaseerd op het boek Waardegerichte Inkoop – Inkoop op strategisch niveau van Gerco Rietveld. 

Waardegerichte Inkoop

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je?

  • Een fundamentele nieuwe kijk op inkoop.
  • Kennis van het concept waardegerichte inkoop.
  • Inzicht in de transformatie die nodig is om van een ondersteunende naar een strategische functie te gaan.
  • Handvatten om waardegericht inkopen te implementeren. 

Theorie, praktijkvoorbeelden en opdrachten wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij inkoopdirecteur, -manager of categoriemanager?
 • Of ben jij als inkoopstaffunctionaris verantwoordelijk voor het professionaliseren van inkoop binnen jouw organisatie?
 • Of ben jij senior inkoper en verzorg je meer complexe tenders/aanbestedingen?
 • Heb jij een strategisch/tactisch werk- en denkniveau, heb je minstens vijf jaar werkervaring en werk je in de private of publieke sector? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Drie dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal (waaronder het boek van Gerco Rietveld), lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen