Nevi
0
Trainingen

Van transactionele naar relationele contracten

Wil jij er als inkoopprofessional voor zorgen dat jouw organisatie met flexibele contracten wendbaar blijft? In deze tweedaagse training leer je wanneer flexibele contracten noodzakelijk zijn in leveranciersrelaties en hoe je ze concreet inricht. Na afloop ben je in staat om een succesvolle afstemming te realiseren tussen de samenwerkingsintentie, de juiste leveranciersrelatie en het contract.

Over deze training

Aantal plekken
14
Prijs
€ 1.877,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 1.595,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
In de steeds veranderende realiteit van vandaag wordt van ons verwacht dat we afscheid nemen van de traditionele opdrachtgever-nemer relatie en in plaats daarvan kiezen voor flexibele contracten waarin de belangen van beide partijen centraal staan. Zo blijf je wendbaar genoeg om op toekomstige uitdagingen te kunnen inspelen. 

In deze tweedaagse training Van transactionele naar relationele contracten leer je in welke situaties flexibele contracten noodzakelijk zijn en op welke wijze je een flexibel contract concreet kunt inrichten. We bespreken zeven verschillende typen relatiemodellen met leveranciers variërend van zeer concurrerend en maximale waardecreatie tot insourcing. Na het volgen van deze zeer praktische training kun je een goede match maken tussen de intentie van de samenwerking, de passende leveranciersrelatie en het (relationele) contract. 

Van transactionele naar relationele contracten

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je?

 • Inzicht in bij welk type leveranciersrelatie een flexibel contract nuttig kan zijn.
 • Moderne strategische theorieën op een effectieve manier leren vertalen naar de eigen inkoop- en contractmanagementstrategie.
 • Inzicht in de voor- en nadelen van elk van de zeven Sourcing Business Models.
 • Kennis over de zes leidende principes bij een relationeel contract.

Theorie en praktijkopdrachten wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij als (inkoop)professional betrokken bij het opzetten, inrichten en managen van leveranciersrelaties?

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee aaneengesloten dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Contracteren en contractmanagement

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen