Nevi
0
Trainingen

Smart Digital Procurement

Stappen zetten om van jouw inkooporganisatie een digitale organisatie te maken? Tijdens dit vierdaagse programma leer je de digitale transformatie begrijpen en de impact van Artificial Intelligence (AI) te doorgronden. Je werkt aan je vaardigheden om het inkoopproces te digitaliseren en krijgt inzicht in handige modellen en tools.

Over deze training

Aantal plekken
16
Prijs
€ 3.871,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 3.291,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
Digitalisering kan een enorme bijdrage leveren aan het slim inkopen van producten en diensten. Denk aan het beter aansluiten op de business, het versnellen van processen en het vergroten van de transparantie in ketens. Maar hoe zorg je dat je binnen de inkooporganisatie de digitale mogelijkheden volledig benut? Hoe kun je je organisatie helpen om te innoveren en te groeien in een VOCA-wereld (volatiel, onzeker, complex en ambigu)? Hoe kun je ervoor zorgen dat andere stakeholders zoals Finance en IT in het belang van Procurement handelen?

Tijdens de training Smart Digital Procurement leer je de digitale transformatie te begrijpen en ontdek je hoe jouw rol als inkoper hierdoor kan veranderen. Ook leer je tijdens de training meer over recente AI-ontwikkelingen, zoals ChatGPT en Google Bard, en ontdek je hoe deze technologie het inkoopvak verder kan helpen.

Voortbouwend op drie visies op digitalisering- de strategische visie, de organisatorische visie en de innovatieweergave – biedt het Smart Procurement Programma een uitgebreide reeks tools om de digitale transformatie te begrijpen en je er een weg doorheen te leiden.

Na het volgen van de training ben je in staat om betere digitaliseringsbesluiten te nemen met oog voor kosten en risico’s en ga je daadwerkelijk aan de slag met het versterken van de waardepropositie van jouw organisatie.  

Smart Digital Procurement

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je?

  • Vaardigheden om het inkoopproces te digitaliseren.
  • Het opzetten van smart analytics voor procurement.
  • Kennis van recente digitaliseringsontwikkelingen.
  • Inzicht in handige modellen en tools. 

Theorie, praktijkvoorbeelden, opdrachten en cases wisselen elkaar af. De opdrachten vormen de bouwstenen van jouw smart digital actieplan.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij inkoper, categoriemanager, sourcing manager, inkoopadviseur, contractmanager, supplier manager of procurement analist? 
 • Wil jij aan de slag met het slim digitaal transformeren van het end-to-end supply managementproces?

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  2x twee aaneengesloten dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, diner (iedere eerste dag), hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren