Nevi
0
Trainingen

Neurolinguïstisch programmeren

Tijdens de 2-daagse training Neurolinguïstisch programmeren (NLP) leer je de basisprincipes van NLP. Je ontwikkelt communicatievaardigheden, persoonlijk leiderschap en de invloed die jij hebt. Na deze training heb je:
  • Een groter bewustzijn van jouw eigen gedrag en dat van anderen
  • De vaardigheid het gedrag van jezelf en van anderen constructief te bespreken en te veranderen
  • De kennis om effectiever samen te werken met anderen

Volg deze training met € 1.000,- STAP-subsidie

Boost je carrière, en zet je STAP-budget in bij Nevi.

Wat is NLP?

NLP (Neurolinguïstisch programmeren) is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de ‘mind’ en de studie van succes. Het is ontstaan in de jaren ‘70, toen Richard Bandler en John Grinder, twee medewerkers van de universiteit van Santa Cruz, op zoek waren naar verklaringen voor het gegeven dat sommige mensen onder gelijke omstandigheden beter functioneren dan andere mensen. Met NLP leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je doet.

Waarom NLP leren?

Professionele organisaties hebben behoefte aan inkopers die inkoopkennis combineren met impact op hun omgeving. Met een training NLP ontwikkel je jouw communicatievaardigheden en de invloed die je hebt maximaal. Verder helpt het je om jouw persoonlijk leiderschap te vergroten. NLP leert je ook om effectiever leiding te geven aan jezelf, regie te nemen over je eigen ontwikkeling en het beste uit jezelf te halen.

Voor wie is de NLP training geschikt?

De training NLP is geschikt voor alle inkoopprofessionals die hun succes op het gebied van persoonlijkheid, leiderschap en communicatie willen vergroten.

Neurolinguïstisch programmeren

Wat leer ik tijdens de training NLP?

Voor deze training heeft Tom Twisk de meest essentiële onderdelen uit de NLP Practitioner en NLP Master samengevoegd, waardoor de training uniek en zeer waardevol is. Tijdens de training NLP komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • De basisprincipes van NLP
  • Persoonlijke waarden in de context van jouw inkoopomgeving
  • De kracht van overtuigingen
  • Verbeteren van relaties met NLP-strategieën
  • Effectief gebruik maken van taal
  • Succesvol werken aan jouw persoonlijke doelen

Werkvormen

Tijdens deze NLP training krijg je afwisselende NLP-technieken aangereikt. Je oefent met verschillende theorieën die je als inkoopprofessional kunt gebruiken om jezelf en anderen te beïnvloeden, en ook om jezelf verder te ontwikkelen. Daarbij krijg je gerichte feedback, die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

De praktijkexpert

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Wil je met je team een training volgen dat toegespitst is op je branche of organisatie?  Nevi voor organisaties
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  
Op de pagina STAP-budget vind je alle informatie. STAP-budget

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Neurolinguïstisch programmeren

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren