Nevi
0
Trainingen

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Benieuwd hoe je met neurolinguïstisch programmeren (NLP)  betere strategieën ontwikkelt voor jouw werk als inkoper? In deze tweedaagse training leer je – naast de basisbeginselen – hoe je relaties kunt verbeteren, hoe je effectief communiceert en hoe je succesvol aan je persoonlijke doelen werkt met NLP. Na afloop weet je NLP succesvol toe te passen in jouw werk als inkoper. 
Met neurolinguïstisch programmeren (NLP) krijg je met taal en communicatie invloed op onbewuste breinprocessen. Zo kun je deze techniek gebruiken om beter te leren voelen of beter te leren communiceren. Neurolinguïstisch programmeren is ook ideaal om betere strategieën te ontwikkelen voor jouw werk als inkoper. 

Niet voor niets is neurolinguïstisch programmeren beschreven als techniek van de ‘mind’ en de studie van succes. Tijdens deze training leren we je de basisprincipes van de techniek die is ontstaan, toen Richard Bandler en John Grinder van de universiteit van Santa Cruz op zoek waren naar verklaringen voor het gegeven dat sommige mensen onder gelijke omstandigheden beter functioneren dan andere mensen. Naast de basisbeginselen, leer je hoe je relaties kunt verbeteren met NLP, hoe je effectief gebruikmaakt van taal en op welke manier je succesvol werkt aan het behalen van persoonlijke doelen. 

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Wat leer je?

  • Groter bewustzijn van je eigen gedrag en dat van anderen.
  • Vaardigheden om eigen gedrag en van anderen constructief te bespreken en te veranderen.
  • Kennis om effectiever samen te werken.
  • Vaardigheden om anderen te overtuigen.
  • Energie en technieken om je doelen te realiseren.

Voorafgaand aan de training krijg je een schriftelijke intake zodat de trainer je optimaal kan ondersteunen. Tijdens de training wisselen theorie, rollenspellen, opdrachten en instructievideo’s elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij inkoopprofessional en wil jij jouw impact op het gebied van persoonlijkheid, leiderschap en communicatie vergroten?

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee aaneengesloten dagen (inclusief avondprogramma).

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, diner (eerste dag), hapjes en drankjes. 

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen