Nevi
0
Trainingen

Masterclass Inkopen in de Zorg

Tijdens de masterclass inkopen in de zorg praten ervaren zorg- en inkoopspecialisten je bij. Je strategische inkoopkennis is daarna up-to-date. Na deze training heb je:
  • Kennis van veranderingen voor inkoop binnen de zorg
  • Inzicht in belangrijke financiële ontwikkelingen en inkoopsamenwerking
  • Jouw persoonlijke nieuwe inkoopmissie en -strategie

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 2.995,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 2.550,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Inkopen in de zorg

Substitutie, concentratie, specialisatie, het Medisch Specialistisch Bedrijf, grotere invloed van zorgverzekeraars. Het mag duidelijk zijn: de zorg verandert. Welke gevolgen hebben deze veranderingen voor inkoop? Ketenmanagement speelt een steeds grotere rol binnen de zorg. Zorgpaden, zorgdoelstellingen en de patiënt staan centraal in deze veranderingen. Zo wordt duidelijk welke prestaties de zorgketen moet leveren. Welke impact hebben leveranciers op de zorgketen?

Waarom een Masterclass inkopen in de zorg?

De zorgsector is sterk in beweging en daardoor verandert de rol en positie van inkoop. Uit onderzoek van Nevi Zorg blijkt welke vraagstukken het meest bij inkoopmanagers in de zorg leven. Op basis van die bevindingen is de Masterclass Inkopen in de Zorg samengesteld. In deze masterclass leer je van praktijkexperts hoe je de veranderingen binnen de zorg naar je hand kunt zetten en hoe je een passende inkoopmissie en -strategie kunt opstellen.

Voor wie is de Masterclass inkopen in de zorg geschikt?

Nevi heeft deze masterclass speciaal ontwikkeld voor (aankomend) inkoopmanagers, inkoopdirecteuren en senior inkoopprofessionals van zorginstellingen.

Masterclass Inkopen in de Zorg

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Vijf uiterst ervaren zorg- en inkoopspecialisten praten je tijdens deze unieke masterclass bij, zodat jouw kennis over de strategische inkooprol binnen de zorg weer geheel up-to-date is. Ook delen zij hun praktijkervaringen en zorgen ze ervoor dat je op beeldende wijze tot nieuwe inzichten komt. Dit komt tijdens de training aan bod:

  • Dag 1: Ingrijpende veranderingen in de zorg en de consequenties voor inkoop
  • Dag 2: Strategische uitlijning vanuit een ketenperspectief
  • Dag 3: Inkoopsamenwerking en ‘businessdoel-door-inkoopdoen’
  • Dag 4: De case en vaardigheden voor een doorbraak

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Masterclass Inkopen in de Zorg

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren