Nevi
0
Trainingen

Masterclass Inkopen in de Zorg

Tijdens de masterclass inkopen in de zorg praten ervaren zorg- en inkoopspecialisten je bij. Je strategische inkoopkennis is daarna up-to-date. Na deze training heb je:
  • Kennis van veranderingen voor inkoop binnen de zorg
  • Inzicht in belangrijke financiële ontwikkelingen en inkoopsamenwerking
  • Jouw persoonlijke nieuwe inkoopmissie en -strategie

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 2.995,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 2.550,00 excl. btw

Deze training geven wij alleen incompany. Wil je weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bekijk incompany mogelijkheden

Inkopen in de zorg

Substitutie, concentratie, specialisatie, het Medisch Specialistisch Bedrijf, grotere invloed van zorgverzekeraars. Het mag duidelijk zijn: de zorg verandert. Welke gevolgen hebben deze veranderingen voor inkoop? Ketenmanagement speelt een steeds grotere rol binnen de zorg. Zorgpaden, zorgdoelstellingen en de patiënt staan centraal in deze veranderingen. Zo wordt duidelijk welke prestaties de zorgketen moet leveren. Welke impact hebben leveranciers op de zorgketen?

Waarom een Masterclass inkopen in de zorg?

De zorgsector is sterk in beweging en daardoor verandert de rol en positie van inkoop. Uit onderzoek van Nevi Zorg blijkt welke vraagstukken het meest bij inkoopmanagers in de zorg leven. Op basis van die bevindingen is de Masterclass Inkopen in de Zorg samengesteld. In deze masterclass leer je van praktijkexperts hoe je de veranderingen binnen de zorg naar je hand kunt zetten en hoe je een passende inkoopmissie en -strategie kunt opstellen.

Voor wie is de Masterclass inkopen in de zorg geschikt?

Nevi heeft deze masterclass speciaal ontwikkeld voor (aankomend) inkoopmanagers, inkoopdirecteuren en senior inkoopprofessionals van zorginstellingen.

  

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Vijf uiterst ervaren zorg- en inkoopspecialisten praten je tijdens deze unieke masterclass bij, zodat jouw kennis over de strategische inkooprol binnen de zorg weer geheel up-to-date is. Ook delen zij hun praktijkervaringen en zorgen ze ervoor dat je op beeldende wijze tot nieuwe inzichten komt. Dit komt tijdens de training aan bod:

  • Dag 1: Ingrijpende veranderingen in de zorg en de consequenties voor inkoop
  • Dag 2: Strategische uitlijning vanuit een ketenperspectief
  • Dag 3: Inkoopsamenwerking en ‘businessdoel-door-inkoopdoen’
  • Dag 4: De case en vaardigheden voor een doorbraak
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren