Nevi
0
Trainingen

Intern adviseren

Wil jij sterker in je schoenen staan bij adviesgesprekken met jouw interne stakeholders? Dan is de training Intern adviseren echt iets voor jou! Na het volgen van deze training:
  • Ken je de verschillende adviesstijlen.
  • Heb je inzicht in de belangen en behoeften van je gesprekspartner.
  • Herken je weerstand en weet je deze om te buigen tot een oplossing.

Volg deze training met € 1.000,- STAP-subsidie

Boost je carrière, en zet je STAP-budget in bij Nevi.

Waarom een training Intern adviseren?

Als junior inkoopprofessional binnen de publieke sector is het adviseren van (interne) stakeholders een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Je moet niet alleen je eigen advies helder weten over te brengen, maar ook snappen vanuit welk referentiekader jouw gesprekspartner handelt. En dat is niet altijd eenvoudig. De training Intern adviseren biedt uitkomst en geeft je de handvatten die je nodig hebt voor het voeren van een succesvol adviesgesprek.

Tijdens de training staan we niet alleen stil bij de rol van jouw gesprekspartner, maar gaan we juist ook uitgebreid in op jouw vaardigheden. We behandelen jouw kernkwaliteiten en je valkuilen. Weet je bijvoorbeeld waar jouw eigen weerstand zit in gesprekken? Ook besteden we aandacht aan hoe je een onoplosbare situatie toch tot een goed einde weet te brengen. Zo kun je erop vertrouwen dat je na het volgen van de training precies weet hoe je een succesvol adviesgesprek voert.

Past deze training bij jou?

Ben jij een startende inkoopprofessional of junior inkoopadviseur binnen de publieke sector? En voer je regelmatig adviesgesprekken binnen je organisatie? Dan is deze training geschikt voor jou.
 

Intern adviseren

Welke onderwerpen komen aan bod?

  • Diverse adviesstijlen
  • Reflectie op je eigen adviesstijl
  • Communicatieve en creatieve adviesvaardigheden 
  • Intake- en contracteringsgesprek 
  • De 6 a’s van een adviseringsgesprek

Werkvormen

Tijdens deze training wisselen theorie, verschillende rollenspellen en een praktijkcase elkaar af. Voor je aan de training begint, maak je een voorbereidende opdracht waarin je je leerdoelen scherp stelt en 360-graden feedback krijgt van twee tot drie personen uit je eigen omgeving. 

Ook Incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.


Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Wil je met je team een training volgen dat toegespitst is op je branche of organisatie?  Nevi voor organisaties
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  
Op de pagina STAP-budget vind je alle informatie. STAP-budget

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren