Nevi
0
Trainingen

Inkoopprojectmanagement

Met deze training versterk je jouw projectmanagementvaardigheden in inkoop. Leer praktische tools voor effectief projectmanagement en ontwikkel je eigen inkoopprojectprogramma. De training is ideaal voor inkopers en inkoopmanagers die deelnemen aan projecten of streven naar de rol van projectleider. 
In de publieke en private sector worden inkoopvraagstukken vaak beantwoord met behulp van inkoopprojectmanagementmethodieken. Logisch, want de wisselende dynamiek van deze organisaties maakt continue verandering noodzakelijk en het beheersen van inkoopprojectmanagement essentieel. Hierbij geldt dat hoe beter je projectmatig werken beheerst, hoe innovatiever, effectiever en efficiënter je kunt zijn.

In deze training behandelen we inkoopspecifieke trends die de aanleiding vormen voor inkoopprojectmanagement. Ook staan we stil bij de fases en beslispunten van een inkoopproject en de randvoorwaarden voor succesvolle integrale teamsamenwerking. Aan het eind van de training kan je relevante stakeholders onderscheiden en ken je de rollen en verantwoordelijkheden in een inkoopproject.  

Inkoopprojectmanagement

Wat leer je?

 • Concrete ideeën en tools om projectmanagement toe te passen binnen je organisatie.
 • Aan de hand van een eigen case een inkoopprojectprogramma ontwikkelen.
 • Vaardigheden om stakeholders en risico's te identificeren, te analyseren en te managen.

Theorie en praktijkervaringen wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij inkoper of inkoopmanager?
 • Neem je deel aan (inkoop)projecten, vervul je de rol van projectleider of heb je die ambitie? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Wat is de trainingsduur?

  Twee dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons handige contactformulier.

Veelgestelde vragen

Inkoopprofessionals die aantrekkelijk willen blijven op de arbeidsmarkt ontwikkelen zich continu. Nevi begrijpt dit en heeft haar aanbod hierop aangepast. Bij ons vind je trainingen waarmee je kunt verdiepen in of verbreden op een specifiek onderwerp. Dompel je onder in de wereld van contractmanagement of leer bijvoorbeeld alles over maatschappelijk verantwoord inkopen.
Nevi is een vereniging en hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. Wij ondersteunen inkoopprofessionals gedurende hun hele loopbaan in hun professionele ontwikkeling. Naast het bieden van opleidingen en trainingen, brengen we inkoopprofessionals met elkaar in contact en inspireren wij hen. We organiseren regelmatig kennissessies, evenementen en netwerkactiviteiten. Zo blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het inkoopvak. Wil je meer weten? Bekijk hier wat een lidmaatschap bij Nevi inhoudt.
Met een training doe je in één of enkele dagen kennis op over een specifiek inkoopthema of een bepaalde sector? Wij bieden een uitgebreid trainingsaanbod dat zich richt op onderwerpen die kenmerkend zijn voor inkoop-, contract- en leveranciersmanagement.

Kenmerken:
 • Verdiepend op thema, sector of trends
 • Trainingsduur: 1 of enkele dagen
 • Certificaat van deelname
Lees hier meer

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren