Nevi
0
Trainingen

Inkoop voor niet-inkopers - publieke sector

In 1 dag maak je kennis met inkoop in de publieke sector. Je leert alles over de wet- en regelgeving die voor jou als niet-inkoper van belang is. Na dee training heb je:
  • Een goed beeld van inkoop en het inkoopproces in de publieke sector
  • Kennis van de grondbeginselen en inzicht in de risico’s die je loopt
  • Een helder beeld van de Aanbestedingswet en de spelregels die daarmee gemoeid zijn

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 0,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Incompany 

Deze training organiseren wij alleen nog incompany. Benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Waarom een incompany training Inkoop voor niet-inkopers - Publieke sector?

De inkoopfunctie in de publieke sector is van groot belang. Veel niet-inkopers hebben een zelfstandige en/of ondersteunende en voorbereidende rol in het inkoopproces. Zij hebben vaak geen volledig beeld van de toegevoegde waarde van een professioneel inkoopproces. In de training krijgen de deelnemers een spiegel voorgehouden hoe leveranciers hiervan kunnen profiteren, maar ook krijgen zij in de training mee op welke wijze zij hun rol in het inkoopproces goed in kunnen vullen.

Deze incompany training heeft als doelstelling om inkoop-awareness bij te brengen bij niet-inkopers en is helemaal gericht op de publieke sector. Aan bod komt hoe keuzes van niet-inkopers het inkoopproces kunnen sturen en zelfs kunnen beperken. Het optimaliseren van de bedrijfsvoering en het verkorten van doorlooptijden is eveneens een belangrijk onderdeel.

Voor wie is de incompany training Inkoop voor niet-inkopers - Publieke sector geschikt?

Deze training is voor medewerkers in de publieke sector die met inkoop te maken krijgen, maar geen professioneel inkoper zijn. Denk aan projectmanagers, planners, logistiek medewerkers, technici en financiële professionals.

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Deze training behandelt de volgende onderwerpen:

  • Het hebben van een voorkeursleverancier
  • De Aanbestedingswet en Gids Proportionaliteit
  • Stappen van de meest voorkomende aanbestedingsprocedures
  • Stappen van een professioneel inkoopproces

Werkvormen

Theorie, praktijkopdrachten en discussie wisselen elkaar af.


De praktijkexpert

Abe Goldman

Abe Goldman

Trainer

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Inkoop voor niet-inkopers - publieke sector

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren