Nevi
0
Trainingen

Driving Results through Innovation Leadership

Innovatiegerichte inkoop vraagt om individuele vaardigheden die niet aan bod komen tijdens de meeste inkoopopleidingen. Tijdens deze training leer je het volgende:
  • Vermijden van rare kronkels, kuilen en obstakels die innovaties in de weg staan
  • Ideeën op overtuigende en heldere wijze ontwikkelen, beschrijven en afbakenen
  • Gebruiken van invloed, communicatie en samenwerking om nieuwe innovaties te realiseren

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 0,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Incompany 

We geven deze training alleen als incompany training. Al onze incompany programma's worden afgestemd op jouw specifieke zakelijke leerdoelen. Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?  Bel voor meer informatie (088) 330 07 00.

Wat houdt de training in?

Driving results through innovation leadership is een intensieve 2‐daagse training waarbij leiders leren om innovatie aan resultaat te koppelen. Deelnemers maken zich deze vaardigheid eigen aan de hand van ervaringsgerichte situaties, voorbeelden en probleemoplossing. Na afloop hebben ze geleerd hoe ze nieuwe ideeën overtuigend en effectief door kunnen voeren in hun organisatie en op de markt.

Voor wie is de training bedoeld?

Managers uit het midden- en hogere kader die verantwoordelijk zijn voor het realiseren van innovaties én het realiseren van bedrijfsresultaten. Zij kunnen hun leiderschapsvaardigheden vergroten, in het bijzonder op het terrein van innovatie. 

Driving Results through Innovation Leadership

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Voorbeeld:

Inga is een manager uit het midden‐ tot hogere kader die vaak projectteams leidt. Haar innovatie-uitdaging kan een persoonlijke en/of organisatie-uitdaging zijn. Naast haar dagelijkse werkzaamheden is ze verantwoordelijk voor de inbreng en uitvoering van nieuwe ideeën. Inga is op zoek naar praktische vaardigheden en tools die haar helpen om innovaties effectief en overtuigend te realiseren. Ze is een drukke manager en het valt niet mee om zich vrij te maken voor een (externe) training. Ze moet de waarde gaan inzien van leren in een één-op-één omgeving, in plaats van door een e-training, boek of online tool. Haar ideale programma is een korter programma waarbij ze weinig weg is van kantoor, op basis van 'leren door te doen'.

Wat leer je tijdens de training? 

Managers krijgen vaardigheden en tools aangereikt om innovaties door te voeren in hun organisatie om succesvollere oplossingen te ontwikkelen, terwijl ze daarnaast hun dagelijkse werk blijven doen.

Uitdagingen waarbij we deelnemers ondersteunen:

  • Opbouwen van relaties om innovaties te stimuleren
  • Succesvol oplossen van problemen
  • Senior leiders overtuigen van ideeën

Wat dit programma NIET is:

a) een training creatief denken
b) een training innovatief denken
c) een facilitatietraining
d) een training waarin je leert hoe je een team begeleidt bij het creëren van innovatieve ideeën

Methode

Voorbereiding + assessments:

  • Achtergrondinformatie
  • Key Innovation Solution
  • FourSight® Thinking Profile
  • Ter voorbereiding lezen

Taal

De training wordt in het Engels gegeven.

Center for Creative Leadership

Iedereen weet dat leiderschap een belangrijke rol speelt bij het aangaan van je grootste uitdagingen. Daarom is je partner voor leiderschapsontwikkeling net zo belangrijk.

Nevi heeft de juiste partner voor deze training gevonden in CCL, het Center of Creative Leadership, dat volgens de Financial Times tot de beste aanbieders van executive opleidingen behoort.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Driving Results through Innovation Leadership

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren