Nevi
0
Trainingen

Digital Procurement Business Transformation

Wil jij de digitale transformatie binnen jouw inkooporganisatie tot een succes maken? In deze training doe je de nieuwste inzichten op en maak je kennis met de zeven elementen die cruciaal zijn voor een succesvolle transformatie. Na afloop heb je een visie ontwikkeld voor je eigen digitale inkooptransformatie en kun je die krachtig over de bühne brengen.

Over deze training

Aantal plekken
12
Prijs
€ 4.004,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 4.004,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
Wist je dat slechts 12 procent van alle verandertrajecten slaagt? Zonde, want vaak gaat er een hoop geld en tijd naar een business transformatie. De cijfers voor het digitaliseren van inkoopprocessen zijn al niet veel beter en daarom is het lastig om stakeholders enthousiast te krijgen voor dit soort verandertrajecten. Wil jij als inkoopdirecteur dat de verandering voor jouw inkooporganisatie wel slaagt? Neem dan deel aan de training Digital Procurement Business Transformation en leer hoe je van iedere digitale inkooptransformatie een succes maakt. 

De training is opgebouwd rondom het zeven-stappenplan voor een succesvolle digitale transformatie binnen inkoop. Je kunt deze aanpak hanteren als je bij een grote multinational werkt, maar ook als je verantwoordelijk voor inkoop bent binnen een mkb-bedrijf. 

Digital Procurement Business Transformation

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Wat leer je?

  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van digitale transformatie.
  • De zeven elementen van succesvolle business transformatie, zoals visie, missie en strategie, digitalisering, het maken van een succesvolle business case, verandermanagement en continu verbeteren.
  • Een digitale visie en business case voor je eigen digitale inkooptransformatie opstellen.
  • Je eigen business case overtuigend te communiceren en presenteren.
  • Een aanpak voor continue verandering en verbetering.

Tijdens de training heb je veel tijd om werken aan je eigen casus. Je krijgt coaching om te sparren en te reflecteren op je eigen digitale procurement business transformatie. Het programma bestaat uit klassikale bijeenkomsten waar je je de theorie eigen kunt maken.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij werkzaam als directeur inkoop of als directeur betrokken bij verandertrajecten op het gebied van inkoop en digitalisering? 
 • Wil jij aan de slag met jouw eigen praktijkcase?

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Drie dagdelen en drie online coachingsessie

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, een lichte maaltijd, hapjes en drankjes. 

 • Online?

  Deze training bevat drie online coachingsessies.

 • In welke taal is deze training?

  Deze training is in het Engels.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren