Nevi
0
Trainingen

Digital Procurement Business Transformation

Wil jij van elke digitale transformatie een succes maken? Volg onze training Digital Procurement business transformation en leer:
  • de zeven elementen van een succesvolle business transformatie;
  • een digitale visie en business case opstellen voor je eigen digitale inkooptransformatie;
  • een aanpak voor continue verandering en verbetering.

Wist je dat slechts 12 procent van alle verandertrajecten slaagt? Zonde, want vaak gaat er een hoop geld en tijd naar een business transformatie. De cijfers voor het digitaliseren van inkoopprocessen zijn niet veel beter en daarom is het lastig om stakeholders enthousiast te krijgen voor dit soort verandertrajecten. Wil jij als inkoopdirecteur dat de verandering voor jouw inkooporganisatie wel slaagt? Neem dan deel aan de Engelstalige training Digital procurement business transformation en leer hoe je van iedere digitale inkooptransformatie een succes maakt.

Laat digitale transformaties slagen

Deze Engelstalige training is opgebouwd rondom het zeven-stappenplan voor een succesvolle digitale transformatie binnen inkoop. Je kunt deze aanpak hanteren als je bij een grote multinational werkt, maar ook als je verantwoordelijk voor inkoop bent binnen een mkb-bedrijf.

Past de training Digital procurement business transformation bij jou?

De training is geschikt voor (inkoop)directeuren en senior managers die betrokken zijn bij verandertrajecten op het gebied van inkoop en digitalisering en aan de slag willen met hun eigen praktijkcase.

Digital Procurement Business Transformation

Welke onderwerpen behandelen we tijdens de training? 

De training Digital procurement business transformation behandelt de zeven elementen die nodig zijn voor een succesvolle business transformatie. Het gaat om de volgende elementen:

  1. Visie, missie en strategie
  2. Digitalisering
  3. Programmavisie en business case
  4. Draagvlak bij directie
  5. Transformaties binnen inkoop
  6. Verandermanagement
  7. Continu blijven verbeteren

Werkvormen

Tijdens de training Digital procurement business transformation heb je veel tijd om  werken aan je eigen casus. Je krijgt coaching om te sparren en te reflecteren op je eigen digitale procurement business transformatie. Het programma bestaat uit klassikale bijeenkomsten waar je je de theorie eigen  kunt maken. 

Let op! Dit is een Engelstalige training

Studieadvies

Wil je graag meer informatie over deze training? Programmamanager 
Mariska van Wijnen helpt je graag verder.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Wil je met je team een training volgen dat toegespitst is op je branche of organisatie?  Nevi voor organisaties
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren