Nevi
0
Trainingen

Collaborative Contracting Course

Strategische relaties vragen om strategische contracten die je verder brengen dan 'Getting to Yes' richting een onderhandelingsmodel waarin 'Getting to We' centraal staat.  Tijdens deze training leer je het volgende: 
  • Een eenvoudig 5‑stappen-proces voor collaborative contracting om door onderhandeling het fundament te leggen voor de relatie
  • Hoe je gebruikelijke controversiële contractbepalingen omzet in bepalingen die gericht zijn op win-win
  • Toepassen van vaardigheden en technieken die je in toekomstige collaborative contracting-onderhandelingen kunt gebruiken

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 2.000,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 2.000,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Tijdens deze training leer je alles over collaborative contracting-benaderingen in de 21e eeuw.

Er vindt een verschuiving plaats van zakelijke (en vaak conflictueuze) transactionele contracten naar zeer samenwerkingsgerichte relationele contracten gericht op win-win. Het trainingsprogramma biedt business professionals een eenvoudig te volgen 5‑stappen-plan en de vaardigheden die nodig zijn om je volgende contractonderhandeling volgens de collaborative contracting-benadering te voeren. Deze benadering is ontwikkeld om spanningen en blokkades effectiever weg te nemen dan bij traditionele benaderingen.

De training is nog effectiever als organisaties en hun dienstverleners als een team deelnemen en het geleerde toepassen in een echte relatie.
 

Collaborative Contracting Course

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Instructiemethodes

Tijdens deze training speelt menselijke interactie een belangrijke rol, om deelnemers nader kennis te laten maken met het Vested-bedrijfsmodel. De groepsgrootte is beperkt om optimale interactie tussen de deelnemers en de bedenkers van het Vested-bedrijfsmodel te waarborgen. Het programma is ontwikkeld om een goed balans tussen theorie en praktische toepassing te bewaken. Tijdens de training komen praktijkvoorbeelden volop aan bod; docenten van de University of Tennessee vertellen hoe organisaties de Vested-methode met succes toepassen om een transformatie te realiseren.

De training gebruikt interactieve RealPlay®-sessies om te helpen de Vested-theorie in de praktijk te brengen. Deelnemers beginnen met het vaststellen waar lacunes bestaan in een bestaande overeenkomst ten opzichte van de Vested-benchmarks en de training eindigt met het opstellen van een actieplan om de nodige stappen te nemen om je relaties om te zetten naar het Vested-bedrijfsmodel.

Taal

 De training wordt in het Engels gegeven.

Trainers

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Collaborative Contracting Course

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren