Nevi
0
Trainingen

Collaborative Contracting Course

Strategische relaties vragen om strategische contracten die je verder brengen dan 'Getting to Yes' richting een onderhandelingsmodel waarin 'Getting to We' centraal staat.  Tijdens deze training leer je het volgende: 
  • Een eenvoudig 5‑stappen-proces voor collaborative contracting om door onderhandeling het fundament te leggen voor de relatie
  • Hoe je gebruikelijke controversiële contractbepalingen omzet in bepalingen die gericht zijn op win-win
  • Toepassen van vaardigheden en technieken die je in toekomstige collaborative contracting-onderhandelingen kunt gebruiken

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 2.000,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 2.000,00 excl. btw

Deze training geven wij alleen incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Bekijk incompany mogelijkheden

Tijdens deze training leer je alles over collaborative contracting-benaderingen in de 21e eeuw.

Er vindt een verschuiving plaats van zakelijke (en vaak conflictueuze) transactionele contracten naar zeer samenwerkingsgerichte relationele contracten gericht op win-win. Het trainingsprogramma biedt business professionals een eenvoudig te volgen 5‑stappen-plan en de vaardigheden die nodig zijn om je volgende contractonderhandeling volgens de collaborative contracting-benadering te voeren. Deze benadering is ontwikkeld om spanningen en blokkades effectiever weg te nemen dan bij traditionele benaderingen.

De training is nog effectiever als organisaties en hun dienstverleners als een team deelnemen en het geleerde toepassen in een echte relatie.
 

Instructiemethodes

Tijdens deze training speelt menselijke interactie een belangrijke rol, om deelnemers nader kennis te laten maken met het Vested-bedrijfsmodel. De groepsgrootte is beperkt om optimale interactie tussen de deelnemers en de bedenkers van het Vested-bedrijfsmodel te waarborgen. Het programma is ontwikkeld om een goed balans tussen theorie en praktische toepassing te bewaken. Tijdens de training komen praktijkvoorbeelden volop aan bod; docenten van de University of Tennessee vertellen hoe organisaties de Vested-methode met succes toepassen om een transformatie te realiseren.

De training gebruikt interactieve RealPlay®-sessies om te helpen de Vested-theorie in de praktijk te brengen. Deelnemers beginnen met het vaststellen waar lacunes bestaan in een bestaande overeenkomst ten opzichte van de Vested-benchmarks en de training eindigt met het opstellen van een actieplan om de nodige stappen te nemen om je relaties om te zetten naar het Vested-bedrijfsmodel.

Taal

 De training wordt in het Engels gegeven.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren