Nevi
0
Trainingen

Blue Scan op het GSES platform

Door methoden op elkaar af te stemmen en via de BlueScan samen te werken, verhogen de betrokken bedrijven hun duurzame inkoopprocessen naar een hoger niveau. De scan is ontwikkeld door Maritiem Netwerk Nederland en ondersteunt de duurzame maritieme supply chain. Na deze training heb je:
  • kennis van de BlueScan tool
  • de BlueScan geimplementeerd voor jouw organisatie
  • eenheid en duidelijkheid gecreeerd met betrekking tot duurzaamheidsverwachtingen en procesimplementatie

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 795,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 795,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Wat is BlueScan?

Verschillende Nederlandse top maritieme bedrijven hun krachten gebundeld om inkoop duurzaam te maken. De rol van inkoop in de maritieme sector evolueert voortdurend. De verwachte levensduur van een product wordt korter, terwijl supply chains minder transparant worden. Met de toenemende globalisering van het bedrijfsleven is de behoefte ontstaan om verder te kijken dan kostenbesparende metingen. Sleutel is het genereren van duurzame winstgevendheid, economisch, sociaal en ecologisch. 

Eén standaard om de gap in duurzame inkoop te dichten

Door methoden op elkaar af te stemmen en via de BlueScan samen te werken, verhogen de betrokken bedrijven hun duurzame inkoopprocessen naar een hoger niveau. Dit creëert eenheid en duidelijkheid voor alle partijen met betrekking tot duurzaamheids verwachtingen en procesimplementatie. Adoptie van de BlueScan inkooptool in de Nederlandse maritieme sector zal wereldwijd duurzame impact creëren in de hele maritieme waardeketen.

De tool maakt informatie-uitwisseling mogelijk tussen de maritieme netwerkpartners. Dit betekent dat leveranciers slechts aan één standaard hoeven te voldoen en slechts één controleaanvraag ontvangen. Toepassing van de scan biedt toegang tot een goed gefundeerde duurzaamheids methode en een concrete stimulans voor duurzame keuzes in producten en diensten voor maritieme leveranciers wereldwijd. 
Het onafhankelijke validatie proces van de maritieme BlueScan is geborgd op het (online) GSES®-systeem.

De training Blue Scan is bedoeld voor:

CSR managers, inkopers, sales managers en directieleden werkzaam in de maritieme/ offshore sector.

Blue Scan op het GSES platform

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Welke onderwerpen komen aan bod?

De training behandelt alle thema's van de BlueScan, waaronder:

  • Code of Conduct
  • CSR policy
  • Social Transparancy Human Rights
  • Labour Rights

Je doorloopt tijdens de training de gehele BlueScan en leert hoe je de BlueScan kunt inzetten in jouw marketingstrategie.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Blue Scan op het GSES platform

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren