Nevi
0
Trainingen

Best Value procurement B-certificering

Met gemak de beste aanbieders selecteren? In deze tweedaagse training krijg je alle ins en outs van de inkoopmethodiek Best Value procurement. Je leert risico’s minimaliseren, gebruik maken van de kennis van opdrachtgevers en de beste leveranciers vinden. Na afloop behaal je met jouw inkoop betere resultaten en lever je waardevolle bijdragen aan strategische doelen. Mét B-certificaat!
Wil jij zo efficiënt en effectief mogelijk samenwerken met klanten en leveranciers? Dan biedt de training Best Value procurement B-certificering uitkomst. Tijdens deze training behandelen we de achtergrond van de inkoopmethodiek Best Value procurement op basis van het boek Prestatieinkoop. De auteurs van dit boek beschrijven hoe aanbieders maximale ruimte krijgen om zich te onderscheiden. Hierdoor is het voor jouw inkooporganisatie veel eenvoudiger om de beste aanbieder te selecteren. Dit resulteert vervolgens in betere resultaten. 

Het oorspronkelijke gedachtegoed van professor Dean Kashiwagi is door een aantal Nederlandse licentiehouders, waaronder Nevi, verder ontwikkeld en meer toegespitst op de Nederlandse markt. Niet voor niets draagt Best Value procurement bij aan het realiseren van strategische doelen. Nevi is licentiehouder Best Value. Na het succesvol voltooien van deze training ontvang je daarom een officieel erkend B-certificaat. 

Best Value procurement B-certificering

Wat leer je?

  • Gebruik te maken van de kennis van opdrachtgevers.
  • Ins en outs van Best Value procurement.
  • Risico’s te minimaliseren en de beste leverancier te vinden. 

Theorie, oefeningen en cases wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Werk jij als inkoper of contractmanager en krijg je te maken met aanbestedingen op basis van de Best Value methodiek? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee aaneengesloten dagen (inclusief avondprogramma).

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, diner (eerste dag), hapjes en drankjes. 

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren