Nevi
0
Trainingen

Aanbestedingswet Refresher

In deze training herontdek je de grenzen van de Aanbestedingswet. In aanvulling op je ervaring krijg je een refresher over correct aanbesteden én rekening houden met interne opdrachtgevers. Na deze training heb je:
 • Tools om gunnings- en selectiecriteria op te stellen
 • Kennis van recente ontwikkelingen rond specificatie, gunning en selectie
 • Inzicht welke innovatieve procedures er zijn

Waarom een training Aanbestedingswet refresher?

Je kunt als inkoper die de Europese regelgeving kent, jouw organisatie behoeden voor claims door op een correcte manier aan te besteden. Maar interne opdrachtgevers hebben soms specifieke wensen. Het is dan jouw taak als inkoper het proces verder te professionaliseren. De interne klant moet tevreden zijn, maar je moet ook voldoen aan alle aanbestedingsregels. Hoe je dat doet, leer je in deze training waarin je de grenzen van aanbesteden herontdekt. Je maakt je de benodigde vaardigheden eigen en krijgt de tools om interne opdrachtgevers tevreden te stellen én een optimaal inkoopresultaat te behalen.

Voor wie is de training Aanbestedingswet refresher geschikt?

Wij hebben deze training ontwikkeld voor inkopers die al langere tijd werken op tactisch niveau en meerdere Europese aanbestedingen hebben gedaan. Wellicht heb je jaren geleden al een van de Aanbestedingswet trainingen gevolgd en wil je snel weer op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Voor het volgen van deze training gelden verder geen specifieke toelatingseisen. Mocht je echter onze opleiding Professional Publiek - NEVI 1 of Expert Publiek - NEVI 2 hebben afgerond, dan helpt dit je zeker om de lesstof te begrijpen.

TIP: Deze training is de ideale opstap voor de vervolgtraining Aanbestedingswet Groene stip en de andere vervolgtrainingen rondom de Aanbestedingswet.

Aanbestedingswet Refresher

Welke onderwerpen komen er aan bod?

Tijdens de training Aanbestedingswet refresher komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Aanbestedingsprocedures in vogelvlucht
 • De keuze van de procedure en aanbestedingsstrategie
 • Analyse van het interne proces
 • Financiële analyse voor de bepaling van de strategie
 • De specificatie en marktmacht in relatie tot een portfolioanalyse
 • Concretiseren van selectie- en gunningscriteria (waaronder EMVI)
 • Beoordelingscommissies
 • Afwijzingsgesprek
 • Vragen en klachten

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.


De praktijkexpert

Abe Goldman

Abe Goldman

Trainer

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Aanbestedingswet Refresher

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren