Nevi
0
Trainingen

Tweedaagse training: Aanbesteding in 10 dagen

Tijd winnen met aanbestedingen zonder kwaliteitsverlies? Tijdens deze tweedaagse training ontdek je hoe je snel een goed en geolied aanbestedingsproces doorloopt. 
Inkoop- en aanbestedingsprocessen duren lang. Als inkoopprofessional verlies je vaak veel tijd in de voorbereidingen. Zo heb je te maken met verschillende stakeholders en is het niet altijd duidelijk wie de besluiten neemt. Regelmatig starten aanbestedingstrajecten door druk van stakeholders met verkeerde inkoopspecificaties. Met als gevolg: een stagnerend aanbestedingstraject en een onterecht beeld van inkoop als vertragende factor. 

Dat kan anders! In deze training leer je de methode ‘Aanbeszeteding in 10 dagen’ toepassen. Je doorloopt een Europese aanbesteding van hoge kwaliteit. En je ervaart hoe je met de juiste kennis en tools soepel en snel een aanbestedingstraject op hoog niveau volbrengt.

Tweedaagse training: Aanbesteding in 10 dagen

Wat leer je?

   • Voorbereiden en plannen van het aanbestedingstraject. 
   • Randvoorwaarden van je aanbestedingstraject opstellen.
   • Groeien in je rol als procesbegeleider.
   • Communicatielijnen tussen de stakeholders kort houden.
   • Alle stakeholders op het juiste moment de juiste stappen laten zetten.
   • Je multidisciplinaire team zo goed mogelijk inzetten. 
   • Een DISC-test maken om te zien wie je per proces het beste kunt inzetten.
   • Komen tot een efficiënte en effectieve besluitvorming.
   • Verwachtingen van de klant en de stakeholders in kaart brengen. 
   • Kort-cyclisch testen en evalueren van je besluiten.

Interactieve werkvormen en huiswerkopdrachten wisselen elkaar af.

Past deze training bij jou?

 • Ben jij inkoop-, project-, programma- of categoriemanager, senior beleidsmedewerker, senior inkoper of senior aanbesteder van aanbestedende diensten? 
 • Heb je (basis)kennis van aanbesteden?
 • Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Goed om te weten: Als je je bezighoudt met aanbesteden van werken, is de leergang Inkopen van werken beter geschikt voor jou. Twijfel je over de keuze? Bel (088) 330 07 00 en vraag onze studieadviseurs.

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Twee dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen