Nevi
0

Over Nevi

hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management

Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supply management. We zetten ons in om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen voor het individu, organisaties én de maatschappij.  

Nevi is er voor iedereen die zich bezighoudt met het inkoopvak. We bundelen inzichten uit het bedrijfsleven, de publieke sector, onderwijs en wetenschap en delen deze kennis in onze krachtige vereniging van 6.500 inkoopprofessionals die elkaar inspireren en stimuleren.

Daarnaast bieden we doelgerichte opleidingen en trainingen en evenementen waarmee je het allerbeste uit jezelf en je organisatie haalt. Met ons opleidings- en trainingsaanbod volgen we organisaties tot over de grenzen. Ons uitgebreide en internationale trainersnetwerk zorgt voor een uniform aanbod, met aansluiting op de lokale cultuur. 

Kernactiviteiten

Onze kernactiviteiten zijn: 

We hebben 8 erkende Nevi-opleidingen met diploma. Regelmatig voegen we nieuwe trainingen toe aan ons palet. Ook bieden we ontwikkelprogramma’s voor inkoopafdelingen en organisaties.
We hebben ruim 55 praktijkgerichte en actuele trainingen, masterclasses en leergangen. Regelmatig voegen we nieuwe trainingen toe aan ons palet. Ook bieden we ontwikkelprogramma’s voor inkoopafdelingen en organisaties.
Leden en niet-leden vinden elkaar bij Nevi. In het Nederlands en Engels. Wij geloven dat kennisontwikkeling en een groot netwerk inkoopprofessionals vooruit helpen. Daarom organiseren wij congressen en netwerkbijeenkomsten en faciliteren we communities waarin professionals elkaar vinden.
Nevi werkt met stakeholders in co-creatie aan maatschappelijke thema's en met andere organisaties en partners aan  maatschappelijke projecten. Hiermee maken we ons zichtbaar, creëren we nieuwe kansen voor organisaties en professionals én dragen we vanuit inkoop actief bij aan een betere wereld. Bekijk onze Maatschappelijke Programma's
Om ons vak te blijven ontwikkelen investeren we in onderwijs en onderzoek. Daarbij werken we nauw samen met hbo-instellingen en universiteiten, om samen meer impact te kunnen maken. Zo sponsoren we leerstoelen voor hoogleraren. De Nevi Research Commissie (NRC) stimuleert wetenschappelijk onderzoek en bevordert de kwaliteit, professionalisering en positie van inkoop. Lees meer over Onderwijs en Onderzoek


We voeren onze activiteiten uit met respect voor omgeving, milieu en individu. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen