Nevi
0
Nieuws

Inkoop inspireren!

Artikel 3 minuten juni 2021

Met veel mediahectiek (zoals "Positie Omtzigt, functie elders") worstelen Mariëtte Hamer en de politieke partijen zich naar een nieuw kabinet. Aan de formatietafel lijkt inkoop en aanbesteden nog geen thema. Met de nadruk op “lijkt”! Want op veel van de onderwerpen die besproken worden, zoals klimaat en sociaal domein, kan inkoop het verschil maken.Inkoop inspireren!

In het vorige Kabinet stond inkopen ook in de partijprogramma’s sterk centraal. Maar wat kunnen we verwachten op dit punt bij het nieuwe kabinet op het gebied van inkoop? Wat zijn wensen, verwachtingen die leven bij de experts? Komt deze dagdroom over de toekomst van de inkoop binnen de Rijksoverheid uit? Of denken andere experts er anders over?

Inspiratiesessie op 8 juli

Over de toekomst van inkoop en wat we het Kabinet daarvoor willen meegeven organiseren we op 8 juli de Inspiratiesessie Inkoop in een nieuw Kabinet.

Kennissessie op 29 juni

Ook met de Kennissessie Inzichten uit de data van aanbesteden op 29 juni willen we inspireren. Verkoop deelt interessante en verrassende inzichten uit aanbestedingsdata met inkoop. Over hoe je deze informatie inzet bij volgende trajecten kan je deze zomervakantie dan rustig nadenken!

Schrijf je in en doe mee (en ga voor het Update Certificaat!)!

Meer in Deal!

In de Deal! van mei, het themanummer voor de publieke sector,  schreef Wout Groeneveld, Senior manager Commercial Operations bij CANON en spreker van de Kennissessie, al dit artikel. Leden van Nevi kunnen dit artikel en andere artikelen uit de Deal! gratis downloaden in ons Kennislab!


Veel kijk-, luister- en leesplezier met de items hieronder!


Deel deze blog met anderen!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen