Nevi
0
1-8 van 409 resultaten
Deal

Over Tina, Potemkin en de Millau-brug

'Purchasing Pro' is een pleidooi voor verschuiving van focus op besparingen naar het opbouwen van duurzame klant-leveranciersrelaties. Waarom moet je dit praktijkboek met herkenbare voorbeelden lezen?

  • 21-05-2024
Deal

Deal! 3 Digitale editie

In deze editie van vakblad Deal! lees je meer over de renovatie van het Binnenhof, leer je het verschil te maken in onderhandelingen én waarom risico's managen steeds belangrijker wordt.

  • 21-05-2024
Deal

Laten we samen tools maken en verbeteren

Martin Scherpenisse ontwikkelde een database en kon hiermee leveranciersprestaties op 7 duurzaamheidsdoelen meten. Zijn oproep om te zoeken naar MVOI-tools en deze te gebruiken, er is veel aanbod!

  • 21-05-2024
Deal

Overheid ziet leverancier nog niet als partner

Leveranciersmanagement wordt op verschillende manieren ingevuld bij de rijksoverheid. Wat zijn vervolgstappen in leveranciersmanagement? En waarom ziet de overheid leveranciers nog niet als partner?

  • 21-05-2024
Deal

De aantrekkingskracht van symmetrie

Hoe zou symmetrie tussen klant en leverancier de beste resultaten kunnen opleveren? En spiegel je eigen gedrag eens aan de leverancier, ben je dan blij met hoe die zich opstelt ten opzichte van jou?

  • 21-05-2024
Deal

Langlopende en peperdure soap

De renovatie van het Binnenhof is qua planning en kosten veranderd in een langlopende dure soap. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? En bij welke overheidsprojecten ging het niet zo?

  • 21-05-2024
Deal

Risicomanagement is belangrijker geworden

Over risicomanagement dat een belangrijke rol speelt voor de issue van leverzekerheid en een methode van Royal Swinkels om scope 3 in kaart te brengen om hun grootste impact in de keten te realiseren.

  • 21-05-2024
Deal

Column: Economische groei weer terug

Heeft het goedgekeurde wetsvoorstel voor eenmalige energietoeslag in 2023 voor economische groei gezorgd? In geanonimiseerde transactie data is te zien waar de toeslagen naar toe gingen.

  • 21-05-2024
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen