Nevi
0
Nieuws

Geen domme dingen!

Artikel 3 minuten april 2021

Ton van Geijlswijk praat je maandelijks bij over de actualiteit in de publieke sector en het nieuws in de zorgGeen domme dingen!

Voor de ziekenhuiszorg heeft het Catshuisoverleg afgelopen zondag duidelijk gemaakt dat er voor het eind van de maand geen versoepelingen komen. Minister De Jonge had al toegezegd geen domme dingen te gaan doen, maar de druk uit de samenleving om te versoepelen is groot. Terwijl de druk op de zorg alleen maar toeneemt!

Er zijn gelukkig ook leuke dingen: Feike Sijbesma, honerary chairman Royal DSM en vorig jaar nog voormalig speciaal corona gezant voor VWS, trapt op 19 april onze verjaardag af. Aansluitend op zijn keynote gaat hij de dialoog aan met Jeroen Harink (algemeen directeur Nevi), Siep Eilander (voorzitter Nevi bestuur) en Marco van der Spek-Stikkelorum (voorzitter Ledenraad Nevi). Heb je een vraag aan deze heren, stuur deze dan naar zorg@nevi.nl

Openingswebinar

Wil je het gratis openingswebinar van Nevi bijwonen? Schrijf je dan in of maak gebruik van deze gratis kijklink. De bijeenkomst is op 19 april van 16.00 tot 17.30. 

Wat leren we van corona en de inkoop VAN zorg?

Na vorig jaar naar de inkoop voor de zorg te hebben gekeken, is het Nevi Team van Deskundigen Betaalbare Zorg heel nieuwsgierig naar de ervaringen bij de inkoop van zorg? Help je mee een visiedocument en factsheet op te stellen? Vul dan deze nieuwe enquête in! 

AIVG 2021 komt eraan!

De werkgroep, waarin zowel inkoop als industrie vertegenwoordigd is, maakt heel mooie stappen tijdens de vruchtbare overleggen richting nieuwe algemene inkoopvoorwaarden. Het is veel werk waardoor we iets meer tijd nodig hebben. We verwachten dat we in mei het werkveld kunnen gaan consulteren. Helpen bij het vernieuwen van de module MVI? Scroll naar beneden en lees het volledige item!

Ik wens je veel (verder) lees, luister én kijkplezier met de items die ik voor je op deze webpagina heb gebundeld!

Vragen of ideeën? Mail me dan via t.vangeijlswijk@nevi.nl  

Blijf gezond!

Deel deze blog met anderen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren