Nevi
0
Nieuws

The Falcon Solution

Artikel 2 minuten april 2021

Team Falcon heeft laten zien hoe hun voorgaande aanbevelingen van toepassing zijn op de distributie van het vaccin, zonder het belang van de levering van persoonlijke beschermingsmiddelen in de huidige situatie te negeren

The Falcon Solution

 

Covid-19 heeft elk aspect van de wereld zoals we die kennen drastisch veranderd. En blijft dit doen, aangezien de situatie met het uur lijkt te veranderen. De eerder verstrekte oplossingen kunnen de sleutel zijn tot het oplossen van de problemen met betrekking tot persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ze zijn ook buitengewoon relevant voor het oplossen van de distributieproblemen van vaccins.

 

Zoals uit onze analyse van de huidige uitdagingen blijkt, is het cruciaal dat de distributie van het vaccin efficiënt en snel is, aangezien het duidelijk de weg wijst uit deze crisis. Team Falcon (zie afbeelding 1) van de Universiteit van Maastricht heeft laten zien hoe hun voorgaande aanbevelingen (zie afbeelding 2) van toepassing zijn op de distributie van het vaccin, zonder het belang van de levering van persoonlijke beschermingsmiddelen in de huidige situatie te negeren. Door gebruik te maken van technologische mogelijkheden en het delen van kennis tussen rechtsgebieden te verbeteren, kan de toeleveringsketen van Canada voor de gezondheidszorg worden getransformeerd om voorbereid te zijn op eventuele toekomstige crises.



Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren