Nevi
0
Nieuws

Samenwerking Nevi en Significant Synergy professionaliseert inkoopvak

Nieuws 2 minuten 09 april 2021

Om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van het inkoopvak hebben advies- en onderzoeksbureau Significant Synergy en Nevi op 9 april een samenwerkingsovereenkomst getekend.

Hiervoor werkten beide organisaties al vaker op incidentele basis samen. De samenwerking tussen beide partijen richt zich primair op de (semi-)publieke sector.
 
Significant Synergy en Nevi starten per direct met verschillende initiatieven. Zo wordt er onderzoek gedaan naar inkoopontwikkelingen binnen de publieke sector. De resultaten van dit tweejaarlijks trendonderzoek worden in de zomer van 2021 gepubliceerd. Een ander onderdeel van de samenwerking is dat Significant een inhoudelijke bijdrage levert aan de trainingen die Nevi ontwikkelt voor de publieke sector, bijvoorbeeld de Leergang Professioneel Inkopen voor het Sociaal domein

Hoger niveau inkoopvak

“Nevi heeft bewezen dat zij opleidingen en trainingen voor inkoopprofessionals succesvol in de markt zet. Wij geloven dat de samenwerking met Nevi veel mogelijkheden biedt om het inkoopvak door te ontwikkelen naar professioneel opdrachtgeverschap. Competentieontwikkeling is hierin immers van belang. We kijken er dan ook naar uit om bestaande initiatieven uit te breiden en nieuwe initiatieven verder te ontwikkelen”, aldus Rinke Meijer, partner bij Significant Synergy.
 
Jeroen Hulsman, directeur product development en operations bij Nevi: “Als Nevi zetten wij ons dagelijks in om het inkoopvak naar een hoger niveau te brengen. Door de kennis en expertise van Significant Synergy met onze organisatie te verbinden, kunnen wij onze leden en klanten binnen de (semi-)publieke sector nog beter verder helpen met het professionaliseren van het inkoopvak.”


Rinke Meijer (Significant), Maarten Bougie (Nevi), Jan-Pieter Papenhuijzen (Significant) en Jeroen Hulsman (Nevi) ondertekenen de overeenkomst.
 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen