Nevi
0
Nieuws

Corona en mijn online wereld!

Nieuws 11 mei 2020

Ook bij inkoopafdelingen in de publieke sector heeft het virus impact, al is het maar doordat thuiswerken de norm is geworden.

 

Dagelijks stroomt het nieuws over Corona binnen. De impact van het virus is groot, op mijn dagelijks leven (zulk mooi weer en geen terras open!) en op mijn professionele leven (het kantoor van Nevi is gesloten en de hele dag in mijn thuiskantoortuin videobellen!). Ook bij inkoopafdelingen in de publieke sector heeft het virus impact, al is het maar doordat thuiswerken de norm is geworden.

 

Ik vind het wel mooi te zien dat het thuiswerken heel goed gaat. Met mensen uit het hele Nevi-netwerk heb je nu gewoon via het scherm contact. Ook onze online-activiteiten hebben een boost gekregen.

 

Zo is er morgen een interessante (gratis) Meetup Impact coronavirus op flexibele schil, inschrijven kan nog steeds! En overmorgen is de 2e Meetup Handreiking Inkoop publieke sector. Nevi Publiek en Deskundigen van onze Maatschappelijke Programma’s heeft een Handreiking Inkoop in de publieke sector tijdens een crisis gemaakt! We hebben er al veel positieve reacties op ontvangen maar het is een dynamisch document. Aanvullingen en opmerkingen op deze handreiking zijn dus van harte welkom! Stuur ze naar publiek@nevi.nl

 

Net als in het journaal nog kort Corona-nieuws:

 


Vragen of ideeën? Mail ze me via t.vangeijlswijk@nevi.nl

 

Blijf gezond!


 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen