Blijf je ook online ontwikkelen bij Nevi

18 Mei 2020

Inmiddels wordt het vanaf 1 juni weer mogelijk om opleidingen en trainingen te volgen op onze locaties. Ook de digitale examens worden weer hervat. Uiteraard nemen ook wij de nodige maatregelen om jouw gezondheid, die van mede cursisten en van onze medewerkers te waarborgen.

Wil je je liever vanuit huis blijven ontwikkelen? Ook dat kan! Buiten onze corona-maatregelen biedt Nevi een scala aan online mogelijkheden. We zetten ze graag voor je op een rij.

blijf je vanuit huis ontwikkelen bij Nevi

E-learning met online masterclasses

In samenwerking met onze kennispartner Procurement Academy bieden we 11 e-learnings aan die je kunt volgen op een moment dat het jou het beste past. Met onderwerpen als inkoop, onderhandelen en contractmanagement. En nu tegen een extra aantrekkelijk tarief. Bekijk het aanbod.

Online trainingen

Een selectie van onze vertrouwde Nevi-trainingen door expert-trainers gaan door, maar dan via een virtual classroom. Op dit moment zijn de volgende online trainingen gepland:

Nevi Meetups

Weinig tijd en toch een stevige kennisboost? Dan zijn de Nevi Meetups wat voor jou: een mini-webinar van 1 uur van een vooraanstaande spreker over een concreet onderwerp. In een kleine groep van max. 20 personen, dus lekker interactief. En bovendien gratis! Bekijk de actuele geplande Nevi Meetups en schrijf je snel in. Vol = vol.

Nevi Kennislab

Of je nu op kantoor of thuis bent: Het Nevi Kennislab heb je altijd bij de hand. Je vindt er vakkennis, begrippen, artikelen uit Deal!, onderzoeken, Nevi Talks video’s, handige tools en meer.

Online community

Laat je inspireren en stimuleren door jouw collega's. Deel en ontwikkel jouw kennis, leer van je collega's en creëer samen kennis waarmee jij jezelf én anderen verder helpt. Neem snel een kijkje op onze online community

Altijd op de hoogte van nieuw aanbod? Volg ons op social media of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Gerelateerde artikelen: