Nevi
0
Nieuws

Wat gaat de Brexit betekenen voor inkoop?

Nieuws 14 oktober 2019

Wij zijn benieuwd hoe jullie je voorbereiden op Brexit. Afwachten op concrete acties van May? Of actief de contracten met UK-bedrijven doorspitten? Laat het ons weten door 5 vragen te beantwoorden.

Dagelijkse lezen we uiteenlopende berichten in de media over de naderende Brexit. Maar hoe naderend en concreet is die Brexit nou eigenlijk? Een daadkrachtige May zegt vooruit te willen, maar toch ook weer niet. Gelijktijdig een grote anti-Brexit demonstratie in Londen. Een douane die eerder dit jaar al aangaf dat ongeacht welke regeling het wordt, zij er niet voor 2023 klaar voor zijn. Iedereen is zoekende naar het antwoord op de hamvraag: wat gaat de Brexit uiteindelijk betekenen?


Ook wij stellen ons die vraag en zijn benieuwd of, en zo ja hoe inkoop zich voorbereid op een Brexit. Waar staat inkoop op dit moment? Is het afwachten op acties van May (inmiddels Boris Johnson)? Of worden de contracten met VK-bedrijven al actief doorgespit? Blijf je up-to-date door het nieuws te volgen of bekijk je regelmatig online platforms zoals HulpbijBrexit.nl?


Laat het ons weten door onderstaande vragen te beantwoorden, misschien dat we dan samen verder aan de slag kunnen met het antwoord op de vraag Wat gaat de Brexit betekenen voor inkoop? De resultaten van deze inventarisatie publiceren we eind november.Resultaten onderzoek


Inmiddels is het onderzoek uitgevoerd. Benieuwd naar de resultaten? Nederland laat zich (nog) niet gek maken door Brexit, zo bleek uit een eerste bescheiden navraag onder onze achterban.


Wellicht vind je dit ook interessant: 


Brexit en Nevi


Regelmatig krijgen wij de vraag of we verwachten dat de Brexit gevolgen heeft voor de dienstverlening van Nevi zelf. Dat is niet het geval. Voor zover wij nu kunnen overzien leveren de gevolgen van de Brexit geen risico op voor de door Nevi geleverde producten en diensten.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen