Nevi
0
Nieuws

Nieuw bestuurslid NEVI Zorg

Nieuws 12 maart 2019

Nieuw bestuurslid van NEVI Zorg. NEVI Zorg zich hard voor professioneel en doelmatig inkopen binnen de zorg richting politiek en stakeholders.

Graag introduceren we ons nieuwe bestuurslid van NEVI Zorg: Anja Hoeksma-Nap.


Over Anja Hoeksma-NapAnja Hoeksma-Nap 


"Ik ben getrouwd met Sierk en moeder van twee puberende zonen (15 en 17). Naast mijn werk ben ik natuurlijk druk met mijn gezin en verder roei (skiff) en ski ik graag. 


Sinds 2016 ben ik Manager Inkoop bij twee regionale ziekenhuizen; Ziekenhuis Amstelland (in Amstelveen) en BovenIJ ziekenhuis (in Amsterdam). Bij beide ziekenhuizen stuur ik een inkoopteam aan en bij BovenIJ ook de logistieke afdeling. Hiervoor was ik werkzaam als Manager Inkoop bij Omring. Een stichting in de ouderenzorg met 20 locaties in Noord Holland Noord. Ik ben mijn carrière gestart bij KLM, waar ik diverse functies heb gehad, waarbij de laatste functie Hoofd Inkoop van de KLM Catering was. 


Tijdens mijn periode bij Omring ben ik toegetreden in de werkgroep voor het NEVI Zorgcongres. Ik heb met heel veel plezier meegewerkt om er elk jaar weer een origineel, interessant en amusant congres van te maken. Als laatste congres het 10 jarig jubileum bij Corpus, waarbij we op veler verzoek weer een 2 daags congres opgezet hebben. 


Een druk bestaan, zowel privé als zakelijk, waarbij ik het toch niet kan laten om ook nevenfuncties te vervullen. Zoals het al genoemde NEVI Zorgcongres. Daarnaast geef ik ook periodiek workshop op de Erasmus universiteit bij onze professor Erik van Raaij. Privé zet ik mij in voor een aantal stichtingen.


Ik ga nu het NEVI Zorgcongres opgeven en treed toe als nieuw bestuurslid van NEVI Zorg. Welke functies aan mij toebedeeld gaan worden zal de komende periode duidelijk worden. 


Ik heb er zin in en hoop je graag te spreken of te horen wat je graag van het NEVI Zorg bestuur zou willen."


Over NEVI Zorg


NEVI Zorg is de sectie voor inkopers die werken bij instellingen in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gehandicapteninstellingen en psychiatrische instellingen. NEVI Zorg staat voor het versterken van de prestaties in de zorgketen door de ontwikkeling van innovatieve, duurzame en zorgspecifieke inkoopoplossingen te stimuleren en te delen. De sectie zet zich in om inkoop binnen de zorg verder te professionaliseren. Onder meer door jaarlijks het NEVI Zorgcongres te organiseren, een drukbezocht event waar inkopers elkaar ontmoeten, kennis delen en ervaringen uitwisselen. 


Daarnaast maakt NEVI Zorg zich hard voor professioneel en doelmatig inkopen binnen de zorg richting politiek en stakeholders.Lees meer over de sectie Zorg


Kijk voor meer informatie en tools op Inkopen in de ZorgHet product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen