Inkopen in de zorg

De marktwerking in de zorg gaat razendsnel - en daarmee verandert ook de positie van inkoop binnen de zorgsector in rap tempo. Kennis delen over het organiseren en uitvoeren van de inkoopfunctie staat centraal.

NEVI Zorg is de sectie voor inkopers die werken bij instellingen in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gehandicapteninstellingen en psychiatrische instellingen. De sectie zet zich in om inkoop binnen de zorg verder te professionaliseren. Onder meer door jaarlijks het NEVI Zorgcongres te organiseren, een drukbezocht event waar inkopers elkaar ontmoeten, kennis delen en ervaringen uitwisselen. NEVI Zorg ontwikkeld ook tools zoals de Algemene Inkoopvoorwaarden Gezondheidszorg (AIVG) - versie 2017 die NU beschikbaar is.

Tools voor de inkoper 

Daarnaast maakt NEVI Zorg zich hard voor professioneel en doelmatig inkopen binnen de zorg richting politiek en stakeholders.

Het Zorgcongres 2017 heeft plaatsgevonden op 2 februari in Utrecht. In de zorg is verandering de enige constante! Elke dag blijkt het weer uit de media, de zorg is continu in beweging. Verandering wordt een continu proces waarmee we de zorg betaalbaar moeten houden/maken. Veel veranderingen gaan daar ook over én ook het congres. U kunt een beeldverslag, in video en foto's, en de presentaties vinden op de congressite www.nevi-zorgcongres.nl.

In de nieuwsbrief van NEVI Zorg leest u het laatste nieuws van en voor inkoop in de zorg. Ontvangt u deze nog niet? U kunt zich aanmelden door u hier in te schrijven. En vergeet niet NEVI Zorg aan te vinken!!!!! https://www.nevi.nl/content/nieuwsbrief

Voor zorgprofessionals is de Gedragscode Medische Hulpmiddelen (GMH) van toepassing, daar past voor inkoop de NEVI Gedragscode prima bij.

Het is de rol van inkoop om een brug te bouwen tussen de eigen organisatie en ‘leveranciersland’. Daar is geen misverstand over. En bruggen bouwen doen we graag en goed. 

Trainingen

NIEUW

Categoriemanagement

Ontwikkel uw visie op de levenscyclus van een product of dienst. Optimaal inkopen, contracten goed benutten én invloed uitoefenen op de vraag van de markt.

Contractmanagement Sociaal Domein voor gemeente

In het afgelopen jaar hebben bijna alle gemeenten contracten met zorgaanbieders afgesloten. Nu is het tijd grip op deze contracten te krijgen.

Inkopen in het Sociaal Domein voor gemeenten

Een compleet strategisch 'hands on' programma om de vertaalslag te maken van strategische (zorg-) doelstellingen naar een inkoopoplossing op maat.

Masterclass Inkopen in de Zorg

De veranderingen in de zorg gaan razendsnel - en daarmee verandert ook de positie van inkoop binnen de zorgsector in rap tempo. 

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen u graag.

 

U kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.