Nevi
0
Lidmaatschap

Deal!

Deal! is hét vakblad voor inkopers, geïnteresseerden en betrokkenen die alles willen weten over het laatste nieuws, ontwikkelingen en trends binnen het inkoopvak.

Ook vind je in het blad interviews met collega’s, praktijk en theorie en interessante inkoopdiscussies. Hoe wordt het inkoopvak beter? Hoe moet het niet én vooral… hoe moet het wel?

Deal! is het vakblad dat niet alleen dicht bij het inkoopvak staat, maar ook een volwaardige plaats inneemt binnen het inkoopnetwerk. 

Deal! wordt door Vakmedianet 8x per jaar uitgegeven. Leden van Nevi ontvangen het vakblad gratis op de mat en kunnen de online versie doorbladeren in het Kennislab.  

Deal! Online

Exclusief voor Nevi Members Professional is Deal! ook online te bekijken. Lees meer over Deal! online


De plastic wikkel van Deal! is biobased 

Voor al onze marketinguitingen geldt dat we goed opletten of het duurzaam is. Dit geldt ook voor Deal!. De plastic wikkel die wordt gebruikt is biobased en dat kan gerecycled worden. We gebruiken een wikkel om meerdere redenen. Soms worden er inserts – bijvoorbeeld de aankondiging van een congres – bij het magazine gevoegd en dan is een verpakking of wikkel nodig. Daarnaast beschermt de wikkel het magazine tegen beschadigingen en is tot slot de drager van het adreslabel.  


Publicatiedata Deal! nummers

  • nr: 1 verschijnt 22 februari  
  • nr: 2 verschijnt 12 april  
  • nr: 3 verschijnt 24 mei
  • nr: 4 verschijnt 5 juli
  • nr: 5 verschijnt 20 september  
  • nr: 6 verschijnt 18 oktober
  • nr: 7 verschijnt 22 november
  • nr: 8 verschijnt 20 december

Adverteren in Deal!

Wil je adverteren in Deal!, ga naar Vakmedianet.nl

Veelgestelde vragen

Je kunt je Nevi Professional Membership opzeggen door het formulier ingevuld op te sturen. Als je opzegging vóór 1 december van een kalenderjaar door onze Ledenservice is ontvangen, wordt je membership per 1 januari van het daaropvolgende kalenderjaar beëindigd. Na verwerking ontvang je van onze Ledenservice een bevestiging met de datum waarop je membership definitief eindigt. 
Elke deelnemer aan Nevi activiteiten krijgt een persoonlijk account. Onder dit account worden je persoonsgegevens, werkgever en/of debiteurgegevens, inschrijvingen voor activiteiten, opleidingen, examenresultaten en lidmaatschappen geregistreerd. Hierdoor is het niet mogelijk om je in te schrijven op het account van iemand anders. 
Op de pagina Membership zie je wat het Professional Membership kost. 
 

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren