Nevi
0
Event

CPD over consultants, goeroes en andere onzin

4 april 2023 | Consultants en business development bureaus bieden een veelheid aan tools om jou en je bedrijf nog succesvoller te maken. Maar, hoe succesvol zijn deze tools nou eigenlijk zelf? Richard Engelfriet neemt je mee op een kritische zoektocht naar de waarheid. En dat doet hij met een dikke knipoog, de nodige humor en veel interactie.

 
Event

Kennissessie: ChatGPT voor Procurement

11 april 2023 | Ben jij op zoek naar manieren om je werk te verbeteren en te versnellen? Wil je ontdekken hoe kunstmatige intelligentie hierbij kan helpen? Dan is deze lunchsessie over ChatGPT in Procurement iets voor jou!

 
Event

NEVI Contractmanagementdag 2023

13 april 2023 | De 10e editie van de Nevi Contractmanagementdag in De Rijtuigenloods in Amersfoort staat geheel in het teken van 'De (r)evolutie van het vakgebied.'

 
Event

Informatiebijeenkomst

18 april | Wil je weten welke opleiding bij jou past? Meld je nú aan voor de informatiebijeenkomst!

 
Event

Zorgcongres 2023

Laat je tijdens het Zorgcongres 2023 op 11 mei inspireren door vakgenoten met verfrissende keynotes en praktijkverhalen.

 
Event

Informatiebijeenkomst

19 juni | Wil je weten welke opleiding bij jou past? Meld je nú aan voor de informatiebijeenkomst!

 
Event

Kennissessie ChatGPT voor Procurement

28 juni 2023 | Ben jij op zoek naar manieren om je werk te verbeteren en te versnellen? Wil je ontdekken hoe kunstmatige intelligentie hierbij kan helpen? Dan is deze lunchsessie over ChatGPT in Procurement iets voor jou!

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren