0
Event

The Top 3 Negotiation Mistakes and How to Address Them

Oct 28 | Can you tell me why I’m not achieving outstanding negotiation results on a regular basis even though I’m following most of the steps you’re teaching me? Doing only what is right does not always guarantee outstanding results. It’s also equally important to not do what is wrong.

 
Event

Nevi webinar: Business outlook industrie

3 november | Business Outlook Industrie: PMI & Accell group Hoe ziet de business outlook voor de industrie er nu uit gezien de wereldwijde ontregeling van de toeleverketen door de heftige overstromingen, bosbranden en lockdowns?

 
Event

Webinar: heraanbesteden, wanneer wel/wanneer niet?

4 november | Welke vrijheid en mogelijkheid heeft een aanbestedende dienst om na een intrekking van een aanbesteding tot heraanbesteding van de opdracht over te gaan? Welke voorwaarden gelden hierbij en waar moet je als aanbestedende dienst op letten? 

 
Event

Webchallenge De Slimste Inkoper

9 november | In samenwerking met de Tonii community organiseert Nevi Zuidwest op 9 november alweer de 5e editie van de webchallenge De Slimste Inkoper.

 
Event

Lustrum event: De vrienden van Nevi Community Live

11 november | Met als thema ‘De vrienden van Nevi Community Live’ en als onderdeel van de Nevi evenementen estafette hét congres voor zowel inkopers als contract- en leveranciersmanagers en de mogelijkheid om kennis en vakgenoten met elkaar te verbinden op actuele thema’s en vraagstukken.

 
Event

Circulair Inkopen, kennis delen en de praktijk

19 november 2021 | Kennis delen maar ook praktijkvoorbeelden Circulair Inkopen dat is waar dit webinar om draait.

 
Event

Meetup:Van 600 bestellers naar 1 inkooporganisatie

Wil jouw organisatie ook stappen zetten en inkoop meer zichtbaar maken binnen de organisatie of zelfs nog inrichten; en lijkt het bij andere organisaties altijd te lukken, maar loopt het bij jou stroef? Krijg handvatten hoe jouw inkooporganisatie meer organisatie gedreven kan functioneren en leer hierbij van de do's en don'ts van een collega in het vak.

 
Event

Exclusief CPD: De droom (van de) inkoper

30 november 2021 | De Droom: als Professional mensen Overbrengen wat belangrijk is en ze Meenemen dat zij het ook echt uitvoeren. Want dat is wat Pro-cure-ment betekent. * Pro betekent voor. Cure betekent genezen/helen.  * Pro betekent óók professional. Cure betekent óók meenemen/overbrengen. Ben de spin in het web en help de organisatie te helen.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren