Nevi
0
Event

The Top 5 Secrets of World-Class Negotiators

Januari 20 | Unlock your full potential as a negotiator in your private life and in business.

 
Event

Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, de praktijk

Inspireren, coördineren en samen praktisch aan de slag met Inkopen in de circulaire economie! Dit webinar wordt georganiseerd door de partners PIANOo, RWS, MVO Nederland en Nevi die de transitie naar een circulaire economie door de inzet van het inkoopinstrument hiermee willen versnellen.

 
Event

Exclusief CPD Samenwerken, veranderen en creëren

1 februari 2022 | Het inkoopvak ontwikkelt zich razendsnel. Samen werken en samen creëren is noodzakelijk in deze tijd. Welke vaardigheden heb je nodig? Waar verandert vertrouwen in naïviteit?

 
Event

Netwerkevent: Mijn persoonlijke waarden

15 februari 2022 | Waar sta jij, wat is je doel en hoe kom je daar? Wat zijn jouw waarde(n)volle richtingaanwijzers voor je persoonlijke ontwikkeling? Deze avond belooft je nieuwe contacten, helpende vragen, boeiende gesprekken en inzicht in je persoonlijk kompas voor de toekomst.

 
Event

Nevi Bedrijfsbezoek DAF Eindhoven

14 maart 2022 | Op bezoek bij DAF met rondleiding en hoe Inkoop de kosten beheerst en verbetert én bijdraagt aan de maatschappelijke doelstellingen. Bekijk de video over de impact van inkoop bij DAF. 

 
Event

Exclusief CPD: De droom (van de) inkoper

5 april 2022 | De Droom: als Professional mensen Overbrengen wat belangrijk is en ze Meenemen dat zij het ook echt uitvoeren. Want dat is wat Pro-cure-ment betekent. * Pro betekent voor. Cure betekent genezen/helen.  * Pro betekent óók professional. Cure betekent óók meenemen/overbrengen. Ben de spin in het web en help de organisatie te helen.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren