Nevi
0
Vakkennis

Geen korte termijn contracten maar succesvolle lange termijn leveranciers relaties

Vakkennis april 2024

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie Geen korte termijn contracten maar succesvolle lange termijn leveranciers relaties' nemen Stefan de Jong en Ramon de Rooy van AevesBenefit vertellen je waarom lage termijn relaties cruciaal zijn voor het realiseren van onze strategische bedrijfsdoelstellingen. Log in om de presentatie te downloaden.


Inleiding verdiepingsessie 

Lange termijn leveranciersrelaties zijn cruciaal voor het realiseren van onze strategische bedrijfsdoelstellingen. Kritische succesfactoren hierin zijn volwassen sourcing, ingericht categoriemanagement, en geïmplementeerd contract en leveranciersmanagement. Maar wie doet nu precies wat wanneer en hoe verbind je deze domeinen op zo’n manier met elkaar dat de inspanning hierin maximaal rendeert?

Uiteraard voldoet jullie organisatie aan alle regelgeving, dan is nu het moment aangebroken om meerwaarde te leveren uit het behalen van de organisatiedoelen. Dat vergt een nieuwe aanpak.

Stefan de Jong en Ramon de Rooy gaan niet alleen verdiepend in op de inrichting van doelmatig contractmanagement, maar neemt je ook mee in een prachtig voorbeeld uit de praktijk.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen