Nevi
0
Vakkennis

Manage toenemende compliancy uitdagingen met efficiënt leveranciersmanagement

Vakkennis april 2024

De Contractmanagementdag vond op 15 april 2024 plaats. In verdiepingsessie 'Manage toenemende compliancy uitdagingen met efficiënt leveranciersmanagement' nemen Sander Veenstra en Maarten de Ru van ISPnext je mee in het digitaliseren van compliance processen. Log in om de presentatie te downloaden.


Inleiding verdiepingsessie 

Door de toenemende compliance wetgeving zoals DORA, CSRD en CSDDD reporting worden organisaties geconfronteerd met het opstellen van onder andere duurzaamheidsrapporten door verplichte gestelde data op te vragen bij leveranciers. Naast de druk op bestaande capaciteit van collega's betreft dit ook een complex kennis vraagstuk; welke data, documenten en vragenlijsten dienen door mijn leveranciers aangeleverd te worden? 

Het zoveel mogelijk digitaliseren van deze compliance processen en het rationaliseren van je leveranciers masterdata biedt voor organisaties ook kansen om de concurrentiepositie en reputatie binnen de eigen branche te vergroten. Sander Veenstra en Maarten de Ru gaat dieper in op kansen en mogelijkheden hoe compliance vraagstukken in relatie tot contract- en leveranciersmanagement efficiënt uitgevoerd kan worden.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen